Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κόστος μελέτης φωτοβολταικών


Recommended Posts

Καλησπέρα.

Μήπως γνωρίζει κανείς πόσο κοστίζει μία μελέτη για φωτοβολταικό σε στέγη 10Kw,συμπεριλαμβανομένυο και την κατάθεση του φακέλου στην αρμόδια ΔΕΗ.

Link to comment
Share on other sites

Τα εχουμε πει αυτα πολλες φορες αλλα επειδη τετοιες εγκαταστασεις αναλαμβανονται εξ ολοκληρου η μελετη συμπεριλαμβανεται στην τελικη τιμη.

Πολυ σπανια η μελετη αναλαμβανεται ξεχωρα απο την προμηθεια και την εγκατασταση.Το θεμα ειναι ποσο εσυ κοστολογεις τη δουλεια σου.

Link to comment
Share on other sites

Συγκεκριμένα μία εταιρία εμπορεύετε φωτοβολταικά και θέλει κάποιον μόνο για να κάνει τις μελέτες (Σαν εξωτερικός συνεργάτης).Για αυτό ρωτάω περίπου πόσο κειμένωνται οι τιμές γιατί δεν έχω ιδέα.

Link to comment
Share on other sites

Αν μιλαμε μονο για την μελετη και την προετοιμασια του φακελου χωρις να εχουμε επιβλεψη αλλα και οτι ακολουθει τις εγκρισης απο τη ΔΕΗ ισως κατι στο χιλιαρικο με μια πρωτη ματια να ηταν καλο.Δεν μου εχει τυχει κατι τοσο μεμονωμενο οποτε μιλαω εκ του ασφαλους.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα.

Μην ξεχάσεις να διασαφηνίσεις οτι θα πληρώνεσαι σε κάθε περίπτωση: αν πρόκειται αν ετοιμάζεις μελέτες για προσφορές από τις 10 θα προχωρήσουν πχ οι 2 , εσύ όμως θα έχεις δουλέψει ούτως ή άλλως! Για δεκάρια μιλαμε ή παραπάνω kW;

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Καλησπέρα.Πρόκειται και εγώ να συνεργαστώ με κάποια εταιρεία φ/β ως εξωτ. συνεργάτης..Είμαι καινούρια στο χώρο..Μου είπαν ότι θα ετοιμάζω το φάκελο για ΔΕΗ, υπογραφή μονογραμμικού/πολυγραμμικού κτλ.Φίλε mathaiospapa ή όποιος άλλος ασχολείται μπορείς να μου πεις αν βρήκες άκρη σχετικά με τις αμοιβές που παίζουν. Μιλάμε για 10KWp επίσης.. Επίσης μου πρότειναν κάτι σε 200ευρώ..δεν έχω ξαναμιλήσει μαζί του για τα οικονομικά..επειδή θέλω να βρώ τι ισχύει..

οποιαδήποτε βοήθεια στο θέμα θα ήταν κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη!

ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

200€

όσο 2 γεμίσματα βενζίνης8-) (ενημερωτικά ένας ηλεκτρολόγος ζητά 150€ για πιστοποιητικά για διαμερίσματα)

στην εργασία αυτή θα κάνεις κάτι ή θα βάλεις μόνο υπογραφές?

 

Ξεπουλίομαστε στο γιουσουρούμ για ένα κουστούμ που έλεγε και ο αήμνηστος Νικόλας

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.