Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ή Μηχανικών Η/Υ ??


LordLothar

Recommended Posts

digia,

Δεύτερον οι λόγοι για την επερχόμενη μετονομασία ειναι παρα πολλοι, ο πιο σημαντικός ίσος είναι ότι το ηλεκτρικο ρεύμα ξεπερνάει την παραδοσιακή του μορφή και γίνεται ψηφιακό.Ήδη η ΔΕΗ θα εγκαταστήσει ψηφιακούς κατανεμητές στο δίκτυο της.Αυτό που αναφέρω δεν τα βγάζω από το μυαλό μου, καθηγητές μας τα έχουν πει

 

ρώτα τους καθηγητές σου να σου εξηγήσουν και να καταλάβεις καλύτερα γιατί αυτά περί "ψηφιοποίησης ηλεκτρικού ρεύματος" δεν στέκουν και να μας εξηγήσεις τι είναι οι "ψηφιακοί κατανεμητές" που θα εγκαταστήσει η ΔΕΗ στο δίκτυο.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 years later...
  • Απαντήσεις 41
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γεια σας , εχω και εγω μια παρομοια απορια, απλα εγω διαλεγω αναμεσα απο μηχανικους πληροφορικης πατρας ή ηλεκτρολογους κοζανης. Ο λογος που σκεφτομαι τους ηλεκτεολοηους ειναι επειδη μου αρεσει η φυσικη. Τι θα μου προτεινατε ? 

Δημοσιεύσεις ακόμη μια φορά χωρίς τονισμό παρά τις συνεχείς παρατηρήσεις που σου έγιναν. Λαμβάνεις ποινή 3 βαθμών. Διάβασε προσεκτικά και τήρησε τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ αν θέλεις να συνεχίσεις στο παρόν φόρουμ.

Pavlos 33

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.