bilya63 Posted November 19, 2022 Share Posted November 19, 2022 On 11/15/2022 at 1:26 PM, Γιάννης said: Σ'ευχαριστώ, αν και το είδα αργά... Ναι, το είδα αυτό, και μετά από επικοινωνία με το ICE. Απλά με αυτή την διαδικασία έχεις συνέντευξη και απαιτούνται "σπόνσορες" μέλη του ICE ή άλλοι chartered engineers και αυτό περιπλέκει λίγο τα πράγματα... Πρόσεξε το αυτο με τους σπόνσορες. Δεν δέχονται όλους τους chartered. Ο supervisor μου που είναι στο Istructe δεν μπορούσε να με σπονσοραρει. Δεν θυμάμαι αν έχουν περιορισμό ατόμων ή κάτι άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rootbreaker Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 13 hours ago, bilya63 said: Πρόσεξε το αυτο με τους σπόνσορες. Δεν δέχονται όλους τους chartered. Ο supervisor μου που είναι στο Istructe δεν μπορούσε να με σπονσοραρει. Δεν θυμάμαι αν έχουν περιορισμό ατόμων ή κάτι άλλο. Περίεργο αυτό. Ξέρεις μήπως ποιό είναι το σκεπτικό τους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bilya63 Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 12 hours ago, rootbreaker said: Περίεργο αυτό. Ξέρεις μήπως ποιό είναι το σκεπτικό τους? Δεν μου πε ξεκάθαρα. Άφησε να υπονοηθεί οτι επειδή έχει κάνει mutual recognition στο ice , έχει κάποιους περιορισμούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts