nik 973 Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Ιδιωτικό συμφωνητικό τελικά κάνουμε ?!!!! Δεν υπάρχει ένα ελάχιστο ποσό κάτω από το οποίο δεν χρειάζεται ? Ο νόμος μπορεί να ζητάει έγγραφη κατάσταση με τα συμφωνητικά μας αλλά εννοεί όσα χρειάζονταν να έχουμε. Link to post Share on other sites
vag72 9 Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Εγώ αρνούμαι να κάνω συμφωνητικό για ΠΕΑ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. Link to post Share on other sites
antloukidis 1,180 Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Εγώ μάλλον θα αρνούμαι να κάνω ΠΕΑ με τα νέα φορολογικά. Link to post Share on other sites
ikaros13 3,476 Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Εγώ παίρνω τα λεφτά και φεύγω...Ούτε συμφωνιτικά ούτε αηδίες. Τι θα κάνουν δηλαδή?? Link to post Share on other sites
OTTO_engine 791 Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 σαν να λεμε εβγαλες φτερα? Link to post Share on other sites
panos-vicious 1,273 Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Για να γράφεις, μάλλον τη σκαπούλαρες (έστω και μπανταρισμένος ). Link to post Share on other sites
Liselef 8 Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Καλημέρα σας. Ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά αν κάπου έχει απαντηθεί η ερώτηση που ακολουθεί, αλλά ψάχνοντας δεν βρήκα κάτι. Για έκδοση ΠΕΑ (επειδή θα είναι το πρώτο μου) χρειάζεται βεβαίωση εισφορών από το τσμεδε; Δεν το έχω δει πουθενά, και θεωρώ πως δεν χρειάζεται, αλλά είπα να τσεκάρω πρώτα. Ευχαριστώ. Link to post Share on other sites
Inzaghi 1,845 Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Οχι Link to post Share on other sites
Liselef 8 Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Ευχαριστώ! Link to post Share on other sites
agiannis78 59 Posted December 13, 2012 Share Posted December 13, 2012 Η μ@λ@κί@ είναι ότι ακριβώς δεν ορίζει ο νόμος κάποιο ποσό κάτω από το οποίο δεν είναι απαραίτητο το συμφωνητικό. Ακόμα και για 50€, κάνε συμφωνητικό σου λέει. Γέμισε και χαρτούρα με τις δηλώσεις κάθε τρίμηνο και έτος, χαρτούρα που τελικά θα είναι άχρηστη και θα πεταχθεί. Πόσο δύσκολο είναι να πουν, κάτω από 1.500€ (με το ΦΠΑ) δεν χρειάζεται ούτε συμφωνητικό ούτε ΦΕΜ. Το 1500 το θέτω ως όριο γιατί τόσο είναι και για την καταβολή σε τράπεζα ή πληρωμή με πιστωτική και όχι μετρητοίς. Άντε να καταργηθεί κι αυτό το 3% για το ΤΣΜΕΔΕ να μην τρέχουμε τζάμπα. Link to post Share on other sites
Recommended Posts