Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πότε και σε ποιόν θα έρθουν οι ειδοποιήσεις;


Julius Caesar

Recommended Posts

Πότε και σε ποιόν θα έρθουν οι ειδοποιήσεις για το τέλος τακτοποίησης; Θα ειδοποιηθεί και ο Μηχανικός και ο ιδιοκτήτης; Η ειδοποίηση θα έρθει ταχυδρομικώς ή τηλεφωνικώς; Ισχύει ότι για τακτοποίησεις μέχρι 31-12-2010 οι ειδοποιήσεις θα έρθουν μέχρι 28-4-2011; Προσωπικά έχω μόνο δύο ειδοποιήσεις (πολεοδομίες Κορδελιού και Καλαμαριάς Θεσ/νίκης). Για όλες τις άλλες (που είναι πολεοδομία Θεσ/νίκης αι προ 31-12) δεν μου έχει έρθει καμία.

Link to comment
Share on other sites

Ανάλογα με την πολεοδομία....

Σε άλλες μας τα δίνουν μαζί με την κατάθεση των δικαιολογητικών(π.χ. Περισσός), σε άλλες μας έχουν πάρει τηλέφωνο ότι είναι έτοιμα (π.χ.Ζωγράφου), σε άλλες έχουν στείλει τα πρόστιμα σε εμάς του μηχανικούς (π.χ. Σύρος), σε άλλες τα στέλνουν οι ίδιοι ταχυδρομικά στον ιδιοκτήτη(π.χ. Αθήνα Σωκράτους), σε άλλες πας μόνος σου έπειτα από ένα εύλογο διάστημα και ψαχουλεύεις εκεί μόνος σου να τα βρεις (π.χ.Αθήνα Συγγρού), σε άλλες σήμερα 12-04-2011 ακόμα δεν έχουν βγάλει τα πρόστιμα του 2010 (π.χ. Μαρούσι) και καλείται ο ιδιοκτήτης να πληρώσει το ποσό μέχρι 28-04-2011.

Όπως και σε πολλές άλλες περιπτώσεις η κάθε πολεοδομία κάνει τα δικά της...

Ισχύει ότι όσοι κατέθεσαν το 2010 πρέπει να πληρώσουν μέχρι 28-04-2011, αυτοί που κατέθεσαν μετά την 01-01-2011 μέχρι τον Οκτώβρη του 2011.

Για όσες υποθέσεις δε σου έχουν έρθει επικοινώνησε με τους ιδιοκτήτες μήπως έχουν πάει σε αυτούς, αλλιώς Βόλτα από την πολεοδομία.

Link to comment
Share on other sites

Η κεντρική Θεσ/νίκης στέλνει στον ιδιοκτήτη... Αλλά, προσοχή: πότε είναι λάθος ο ΑΦΜ, πότε η διεύθυνση, ...

Όσο για το 28/04/11 -για να ενισχύσουμε λίγο και τα σενάρια συνομοσιολογιας- μήπως καταληκτική ημερομηνία είναι η 27-04-11;

Link to comment
Share on other sites

Στη Νομαρχία Πειραιά, επειδή πλέον ανήκει στο Δήμο, έχουν κάτι σακούλες με φακέλους προς αποστολή... Δυστυχώς όμως ο Δήμος δεν έχει κάνει ακόμη σύμβαση με το ταχυδρομείο με αποτέλεσμα να μην τα στέλνουν!!!! Καλό; Πότε περιμένουν δεν ξέρω...

Ψάχνεις πρώτα στις σακούλες και αν δεν το βρείς πηγαίνεις επάνω και σου βρίσκουν το φάκελο.

Link to comment
Share on other sites

να τα τυχερά αυτών που εργάζονται σε μικρές πόλεις Η ειδοποίηση γίνεται τηλεφωνικά στον μηχανικό και παραλαμβάνει την αίτηση και μετά από λίγο και το υπολογισμό των δόσεων με το κωδικό κατάθεσης

Link to comment
Share on other sites

ισχυει ότι για τους φακέλους έως 31-12-10 καταληκτικη ημερομηνία είναι 28-4-11 για εφαπαξ καταβολή ή 1η δόση, εφόσον έχει βγει το πρόστιμο. Αλλά αν δεν έχει βγει το πρόστιμο έως τότε , σύμφωνα με την πολεοδομία Αγίας Παρασκευής θα βγεί ρύθμιση που θα παρατείνει την ημερομηνία, διότι λένε ότι δεν προλαβαίνουν!! Σίγουρα πάντως πρέπει να είσαι σίγουρος ότι δεν 'εχει βγει το πρόστιμο από την πολεοδομία για να υπάγεσαι σε αυτη τη ρύθμιση.

Link to comment
Share on other sites

τις τελευταίες μέρες του 2010 οι πολεοδομιες ειχαν κλεισει περι τα 6000 ραντεβου (π.χ. κεντρικη πολεοδομία θεσσαλονικης). για να τους κατοχυρώσουν τους ειχαν δωσει και εναν αριθμό καταχωρησης για την αιτηση...

οι φακελοι εξεταστηκαν και πρωτοκολλήθηκαν κανονικά μεσα στο 2011. (ημερομηνία εισερχομένου και πρωτοκόλλησης αίτησης)

από όλα αυτα τα πρωτόκολλα ξέρει κανεις ποιό απ'ολα ισχύει για την πληρωμή του προστίμου?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.