Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μετατροπή υπογείου σε κατοικία


Recommended Posts

γιατι η τακτοποίηση δεν τον καλύπτει και ενδεχόμενως έλεγχος θα την βγάλει ασχετη με την παρούσα κατασταση την τακτοποίηση...δηλ δεν θα εχει καμια ισχυ

 

 

με 2 λόγια τζαμπα χρήμα....εκτος αν το μπαζώσει και το κανει "θαμμένη" κατοικία

Link to comment
Share on other sites

Αν υπαρχει υπολοιπο συντελεστη, δεν επιτρεπεται να γινει τακτοποιηση με τον 3843. Δειτε κ το αντιστοιχο θρεντ, εχει συζητηθει πληρως αυτη η περιπτωση

Link to comment
Share on other sites

!!!!!!!!!!!!!!

Εκτός από μια γνωμοδότηση, άντε απόφαση ΔΟΚΚ δεν υπάρχει τίποτε και μάλιστα θεωρώ ότι ισχύει το ακριβώς αντίθετο

!!!!!!!!!!!!!!

Εχω καιρό να παρακολουθήσω το thread αλλά ξέρω ότι δεν υπάρχει νέα εγκύκλιος ούτε περιγράφεται κάπου αυτό με ισχύ νόμου.

Link to comment
Share on other sites

Καμια πολεοδομια δεν τακτοποιει αν υπαρχει υπολοιπο δομησης. Τωρα θα μου πεις που το ξερει αυτη, αφου δεν κατατιθενται αλλα δικαιολογητικα....ε, ολοι αυτο λεμε. Για να μην πλατιασω, κοιτα το αντιστοιχο θρεντ στον 3843 και ειδικα τα ποστς του αρη χανια. Ισχυει αυτο που γρσφω. Επισης, αν κατσεις να διαβασεις το νομο λεξη προς λεξη, θα διαπιστωσεις την εννοια υπερβαση. Βασει αυτης της λεξης η δοκκ γνωμοδοτησε οτι δεν υπαγονται στη ρυθμιση τα κτιρια με υπολοιπο δομησης

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Προς ενημέρωση όλων το θέμα πάγωσε καθώς ο πελάτης είχε την εντύπωση ότι το θέμα τακτοποιείται με 500€, οπότε όταν του είπα για αναθεώρηση σταμάτησε εκεί.

Link to comment
Share on other sites

Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, απλό είναι. Μην ψαρώνεις με καμιά πολεοδομία, με τον 3843 θα το ταχτοποιήση. No problem αρκεί η αίτηση να γίνει μετά μεταγενέστερα της κατασκευής και προσοχή, δεν υπάρχουν πολλές μέρες. 30 Ι ουνίου 2011 λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων.

Οπότε αυτιά και καλή τύχη. Ελπίζω να κάνεις ωραίες δουλειές και εσωτερικές διαρυθμίσεις επισκέψου και την σελίδα κανενός φίλου που σ' αρέσει.

!!!!!!!!!

!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.