Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Αρχιτεκτονικά στο 3d studio max


Recommended Posts

Καλησπέρα!Εχω το 3d max studio την εκδοση του 2010 εχω κατεβασει μερικα .pdf για εκμάθιση.Στην αρχη ομως δεν θελω να εμπλακω με βιβλία κλπ.Θα ηθελα αν γνωριζει κανεις φυσικα κανενα tutorial video με κτηρια οχι πολυπλοκα, που την εχει εκτελεσει ο ιδιος και δεν εχει ''κενα''.Τι ενοω που να μην γινεται καμια παραληψη σε βηματα που πιθανον αυτος που ''φτιαχνει'' το βιντεο να θεωρει οτι εμεις γνωριζουμε , ετσι ωστε να μην υπαρχει καμια ασυνεχια στο 3d μοντελο-κτηριο που προσπαθουμε να φτιαξουμε.Δομικασα 1-2 φορες απο youtube αλλα δυστιχως χωρις αποτελεσμα ..ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Και κατι ακομα τι διαφορες εχει το SketchUp της goοgle απο το 3d max στην πραξη?

Edited by Krisos
Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

παραδειγματα για το πως κάνω  φωτορεαλισμο σε κτίρια με το συγκεκριμένο πρόγραμμα

Edited by ankiousis
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Γιά σας . θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η τελευταία έκδοση του ed studio max design που είναι καλύτερη? έχω πάρει πρόσφατα έναν οδηγό εκμάθησης και στον οπικό δίσκο που περιέχεται μου έχει του 2013. επίσης για να λειτουργήσει απαιτεί κατ' ελάχιστο κάρτα 512 ΜΒ, μνήμη  1GB και Direct3d10 ή openGL-g.c.5, τα οποία διαθέτω... αν υπάρχει νεότερη έκδοση του προγράμματος μπορεί να λειτουργήσει με την ίδια κάρτα?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Γνωρίζει κανείς κάποιο βιβλίο για το 3d studio max design πέραν του βασικού επιπέδου σε 1-2 γνωστά βιβλία που κυκλοφορούν στα ελληνιλά, δηλαδή με ειδικά θέματα όπως τεχνικές  rendering, φωτισμούς,  κτλ (ελληνικά ή και αγγλικα)? Κάπου σε προηγούμενο post αναφέρονται βιβλια μιας εταιρείας ειδικά για αρχιτεκτονική σχεδίαση αλλά δεν λειτουργεί το λινκ και δεν τα βρίσκω στην ιστοσελίδα....γνωρίζει κανείς να μου προτείνει κάποιο συγκεκριμένο?

Edited by anavatis
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.