Μετάβαση στο περιεχόμενο

7587/12-02-2004


vaatgr

Recommended Posts

Έχω μια περίπτωση αυθαίρετης κατασκευής που δεν εμπίπτει στις διατάξεις της παρ.8 αρθρου 9 του Ν.1512/198, λόγω του ότι η απόσταση είναι λίγο μεγαλύτερη των 0,25μ παρότι η αυθάιρετη κατασκευή είναι μικρότερη του 6%.

Ως εκ τούτου η πολεοδομία ζητά την υποβολή φακέλου, για την εξαίρεση από καταδάφιση με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Η άδεια της οικοδομής με όλα τα απαραίτητα στοιχεία εκδόθηκε το 97. Μεταγενέστερα έγινε τροποποίηση του σχεδίου πόλεως και προφανώς ο μελετητής δεν έλαβε υπόψιν του καθόλου τις ήδη εκδοθήσες οικοδομικές άδειες (και 2η για την σκεπή) και έκανε μετατόπιση της Ο.Γ. και της Ρ.Γ. Μετά από ήδη αρκετό καιρό με λάθος στοιχεία κτηματολογίου κοκ δεν έχει ακόμα τελειώσει η πράξη εφαρμογής και επομένως και εγώ δεν μπορώ ακόμα να υποβάλλω τον φάκελο. Υπάρχει βάση κάποιας διάταξης να καθυστερήσω την υποβολή του φακέλου χωρίς αυτό να επιφέρει και πρόστιμα διατήρησης;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.