Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

ΗΜΜΥ & Πολιτικός Μηχανικός


engineer84

Recommended Posts

engineer84, δεν θα σε πάω μακριά. Ρίξε μια ματιά στα θέματα που αφορούν σε τοπογραφικές εργασίες (μιας και είναι επίκαιρο στο φόρουμ αυτό τον καιρό), αποτυπώσεις, χρήσεις γης, κατατμήσεις, αρτιότητες, κλπ θέματα τοπογράφων.

 

Δηλ όχι μόνο σε αμιγώς τεχνικά θέματα πάντα. Το εύρος της νομοθεσίας, των αποφάσεων, των εγκυκλίων κλπ απαιτεί τέτοια εξειδίκευση που ελάχιστοι, σε σχέση με αυτούς που τυπικά μπορούν να δραστηριοποιηθούν, το κάνει. Δεν είναι τυχαίο.

Link to comment
Share on other sites

Ενας πελατης που βλεπει οτι εισαι ΗΜΜΥ & ΠΜ θα σε εμπιστευτει να του κανεις μελετες πμ και ημμυ αφου θα του κανεις καλυτερη τιμη και επισης του εμπνεεις σεβασμο οτι εισαι ανθωπος που μοχθησε... Και ενω οι αλλοι πηραν ενα πτυχιο, εσυ πηρες 2.

Προσωπικά αν χρειαζόμουν ΠΜ θα πήγαινα σε έναν που πήρε το πτυχίο του ύστερα από παρακολούθηση 9 εξαμήνων (ή του συνόλου του κάθε προγράμματος σχολής) και όχι τεσσάρων.

Link to comment
Share on other sites

Άλλος ο predator... και που θα το μάθαινες ότι ο μηχανικός το έχει βγάλει σε 5 ή 7 ή 10 χρόνια; η αν είναι κατατακτήριος ή όχι;

Τα λόγια είναι περιττά! Η αγορά κρίνει, κανένας άλλος. Τί να κάνω εγώ τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά που χθες!! γνώρισα κοπέλα που έχει βγάλει τμήμα αντισεισμικού μεταπτυχιακού στο ΕΑΠ και δεν μπορούσε να καταλάβει ότι με ένα πανί frp δεν κερδίζεις δυσκαμψία στη κατασκευή σου.

Link to comment
Share on other sites

Αν και δεν με έχουν πάρει τα χρόνια είχα ξεχάσει πως είναι να είσαι νέος και να έχεις όνειρα....Αυτό δεν θα στο στερήσω engineer 84 , αυτό που θα καυτηριάσω όμως και δεν θα έπρεπε να συμβαδίζει με το να είσαι νέος είναι την παπατζίδικη λογική βάζω δύο υπογραφές και άρα κονομάω, αυτή την λογική που μας έφερε σήμερα εδώ που είμαστε , αυτή είναι η λογική γενικότερα που εξαφάνισε τις δουλειές και που όσες υπογραφές και να μπορείς να βάλεις, δεν θα βάζεις τπτ, γιατί ρημάξαν όλα στην Ελλάδα.

Link to comment
Share on other sites

Πραγματικά engineer84 συγνώμη αλλά νομίζω ότι μπήκες για να σπάσεις πλάκα. Δε πιστεύω ότι είσαι ΤΟΣΟ εκτός πραγματικότητας και επιμένεις ότι μπορεί κάποιος να μάθει όλες τις μελέτες ή ότι θα τα 'κονομήσεις με την υπογραφή σου.

Link to comment
Share on other sites

Άλλος ο predator... και που θα το μάθαινες ότι ο μηχανικός το έχει βγάλει σε 5 ή 7 ή 10 χρόνια; η αν είναι κατατακτήριος ή όχι;

Καμία σχέση με αυτό που είπα, δεν έχω κανένα πρόβλημα με κατατακτήριους ή με αυτούς που πήραν πτυχίο σε 10 δέκα χρόνια που λες εσύ. Απλά απάντησα στα περί περισσότερου μόχθου κάποιου με 2 πτυχία μηχανικού και στην υπεροχή του ως επιστήμονα, αφού ξέρουμε πως για να έχεις 2 πτυχία μηχανικού το ένα το πήρες με ούτε τα μισά μαθήματα (στην περίπτωση κατατακτήριων). Άρα άκυρο το επιχείρημα του engineer84

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα σε όλους τους συναδέλφους..

 

Κατά βάση με τα σχόλια που διάβασα παραπάνω μπορώ να πώ οτι συμφωνώ με τον συνάδελφο ''zografos''!Οντως υπάρχει πληθώρα μηχανικών και καλό είναι να έχεις συγκεκριμένη εμπειρία..Και πλεόν η αγορά εργασίας έχει γίνει δύσκολη!!

Ωστόσο αν κρίνεις οτι έχεις το περιθώριο να το κάνεις γιατί σαφώς και δεν θα αναιρέσω τη δύναμη που έχει η σφραγίδα προχωρησέ το!!

Link to comment
Share on other sites

Αφηστε τον να ονειρευτει. Οταν θα ερθει η προσγειωση, θα τα καταλαβει...

 

Απο χτες πάνω από 10 συναδελφοι του λένε ότι ο τρόπος σκέψης του είναι λάθος, αυτός επιμένει ότι με υπογραφές θα παίρνει 2000 ευρώ χαλαρά. Γιατί να του το χαλάσετε το όνειρο?

Link to comment
Share on other sites

κάπου είχα διαβάσει πως ακόμα και αν έχεις δύο πτυχία μπορείς να υπογράφεις μόνο με το ένα (διαλέγεις) ισχύει;

 

Τώρα για το φίλο μας τι να πω....τα είπατε όλα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.