Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

ΗΜΜΥ & Πολιτικός Μηχανικός


engineer84

Recommended Posts

κάπου είχα διαβάσει πως ακόμα και αν έχεις δύο πτυχία μπορείς να υπογράφεις μόνο με το ένα (διαλέγεις) ισχύει;

 

Τώρα για το φίλο μας τι να πω....τα είπατε όλα.

 

Φυσικά και δεν ισχύει. Όποιος διπλωματούχος μηχανικός, μέλος του ΤΕΕ αποκτήσει 2ο, 3ο κλπ δίπλωμα πολυτεχνείου υποβάλλει αίτηση όπως και για το πρώτο του δίπλωμα για την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Στην αίτηση αυτή σημειώνει το κουτάκι που γράφει "είμαι μέλος του ΤΕΕ με αριθμό μητρώου ......." και όχι το κουτάκι που συμπλήρωσε για την πρώτη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Στη συνέχεια συμμετέχει στις αντίστοιχες εξετάσεις και αν επιτύχει παίρνει την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Δεν αλλάζει κάτι επι της διαδικασίας αν είναι 1ο, 2ο ή νοστό δίπλωμα μηχανικού. Όποιος έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος μηχανικού κατοχυρώνει τα επαγγελματικά δικαιώματα της αντίστοιχης ειδικότητας και αν έχει δύο ή τρεις ή και παραπάνω άδειες ασκήσεως επαγγέλματος μηχανικού κατοχυρώνει τα επαγγελματικά δικαιώματα των αντίστοιχων ειδικοτήτων. Οι συνδρομές στο ΤΕΕ και οι εισαφορές στο ΕΤΑΑ δεν αλλάζουν όσες άδειες ασκήσεως επαγγέλματος μηχανικού διαθέτει κανείς (είναι ίδιες είτε έχει κάποιος 1 είτε 100 άδειες ασκήσεως επαγγέλματος μηχανικού).

Link to comment
Share on other sites

Παπα-mike, το ασφαλιζόμενο πρόσωπο είναι το ίδιο είτε έχει 1 είτε όλα τα διπλώματα των μηχανικών, συνεπώς τις ίδιες εισφορές με σένα θα πληρώνει.

Link to comment
Share on other sites

Ο Συναδελφος χαρακτηριζεται απο το μηχανισμο αμυνας που στην ψυχολογια ονομαζεται αρνηση (denial). Δε δεχεται να συμβιβαστει με τη μιζερη πραγματικοτητα και ζει στο δικο του φανταστικο κοσμο.

 

Θα προτεινα να μη τη λετε τοσο αγρια στο παλικαρι γιατι ουτως η αλλως, με τον ενα η με τον αλλο τροπο, θα καταλαβει οτι εχει αδικο, οπως το καταλαβαν τοσοι και τοσοι με το ιδιο σκεπτικο. Μη χαλατε ουτε το σαλιο σας ουτε τις καρδιες σας.

 

Σας παρατηρω τοσες μερες να αντιδικειτε για το αν το ποτηρι ειναι μισογεματο η μισοαδειο, και αγνοειτε το προφανες. Το νερο ειναι τοσο βρωμικο, που δεν πινεται...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.