Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

ΑΛΛΑΓΗ –ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΙΟΥ


xaxi

Recommended Posts

Γεια σας θα ήθελα τη γνώμη σας ( είμαι ιδιώτης )

Σηκώνω μια οικοδομή υπόγειο πυλωτή και έναν όροφο και είμαι στο στάδιο της υδραυλικής εγκατάστασης στην άδεια έχει τοποθετηθεί το λεβητοστάσιο στο υπόγειο και έχει γίνει και μελέτη καύσιμου αεριού ( το φυσικό αέριο περνά μπροστά από την οικοδομή ) αποφάσισα λοιπών να βάλω επιτοίχιο λέβητα στο μπαλκόνι μου ( λόγο δυσκολιών ) και μου είπε ο μηχανικός μου ότι χρειάζεται αναθεώρηση άδειας και νέα μελέτη καυσίμου αεριού με κόστος περίπου 2500,00 – 3000,00€,ψάχνοντας έμαθα ότι μπορώ να το κάνω και με ενημέρωση φάκελου με κόστος 300,00-350,00€ αλλά αυτό δεν γίνετε σε όλες τις πολεοδομίες μου είπαν εξαρτάτε την περιοχή εγώ ανήκω στην πολεοδομία του Πειραιά ( Θηβών ) όπως καταλαβαίνετε η διαφορά είναι τεράστια μπορείτε να μου πείτε τι ισχύει από τα δυο ,είναι δυνατών να υπάρχουν διαφορετική νόμοι για τις πολεοδομίες και να τους εφαρμόζουν όπως θέλουν !!! , μπορώ να κάνω τίποτε άλλο!!!!! μήπως με μια βεβαίωση από την ΕΠΑ ότι το αέριο περνά μπροστά από την οικοδομή μπορώ να μην κάνω λεβητοστάσιο εφόσον βάζω επιτοίχιο λέβητα και να μην χρειαστεί αναθεώρηση ή κάποια άλλη πληροφορία που δεν την ξέρει ο μηχανικός μου

Ευχαριστώ για τον πολύτιμο χρόνο σας

Link to comment
Share on other sites

αν είσαι προ κενακ φτιάχνεις ότι έχεις δείξει στην άδεια για αέριο κανονικά. παίρνεις ρεύμα και μετά πας στο αέριο και λες θέλω να φύγω από την κεντρική θέρμανση και να βάλω επίτοιχο κάνεις αίτηση για νέο ρολόι και βάζεις αέριο και επίτοιχο.

 

 

(για να καταργήσεις το λεβητοστάσιο θέλει αναθεώρηση καλά σου είπε ο μηχανικός σου αφού έχεις αλλαγές στην θέρμανση και στο καύσιμο αέριο)

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστώ deathlok

που φαίνεται αν είμαι προ κενακ η μετά η άδεια είναι του 15-5-08 και αν είμαι μετά κενακ αλλάζει τίποτα

(το λεβητοστάσιο δεν εχει κατασκευαστή ακόμα )

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.