Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μελέτη διάθεσης υδάτων-λυμάτων


Recommended Posts

Συνάδελφοι καλησπέρα.

 

Πρέπει να καταθέσω μια Μ.Π.Ε για ενα μικρό πλυντήριο αυτοκινήτων. Ολα οκ μεχρί εδώ. Ένα απο τα δικαιολογητικά που μου ζητάει η Επίχείρηση Υδρευσης Αποχέτευσης είναι και μια μικρή τεχνική τεχνική έκθεσης διάθεσης υδάτων-λυμάτων. Έψαξα αλλα δε βρήκα πουθενά κάποιο πρότυπο για να χρησιμοποιείσω.Δε νομίζω να είναι κάτι δύσκολο αλλα που μπορώ να βρώ κάτι αντίστοιχο για να πάρω μια εικόνα πως πρέπει να είναι μια τετοια τεχνική έκθεση?

 

Ευχαριστω εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

Αυτό που χρειάζεσαι είναι η Τεχνική Εκθεση της μελέτης αποχέτευσης. Στα πλυντήρια αυτοκινήτων πρέπει να υπάρχουν πριν την διάθεση των αποβλήτων στο δίκτυο, λασποσυλλέκτης, ελαιοσυλλέκτης - βενζινοσυλλέκτης. Αν αυτά προβλέπονται στη μελέτη αποχέτευσης του πλυντηρίου και έχουν κατασκευαστεί, υποβάλλεις μια Τεχνική Εκθεση με περιγραφή των εγκαταστάσεων και του τρόπου λειτουργίας τους.

Στον κανονισμό της ΔΕΥΑ θα πρέπει να υπάρχει αναφορά και στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προς διάθεση στο δίκτυο λυμάτων, φρόντισε αυτά που θα γράφει η Τεχνική Εκθεση να συμφωνούν με τον κανονισμό.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
:smile:Συνάδελφοι σχετικά με την εκπόνηση μελέτης για την διαχείριση των υγρών αποβλήτων πλυντηρίων αυτοκινήτων , πρατηρίων υγρών καυσίμων ακόμη και για τις επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος με βάση τις ευρωπαϊκές τεχνικές προδιαγραφές ΕΝ858-1,2 και ΕΝ 1825 που έχουν υιοθετηθεί από πολλές ΔΕΥΑ ,ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ , υπάρχει ελεύθερο αναρτημένο πρόγραμμα υπολογισμού μελέτης των ελαιοσυλλεκτών , βορβοσυλλεκτών (διαχωριστών υδρογονανθράκων ) και λιποσυλλεκτών στην διεύθυνση http://www.prosperhellas.gr .
Link to comment
Share on other sites

  • 12 years later...

Καλησπέρα σας, 

μου ζητάνε Τεχνική Έκθεση από την ΕΥΑΘ αποχετευσης για ένα καθαριστήριο ρούχων.

 

Έχει κανείς κανένα πρότυπο???

 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.