Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Διαφορετικός αριθμός οικοπέδου στο τοπογραφικό σχετικά με την διανομή.


Recommended Posts

Συνάδελφε μικε θα συνεργαστείς με τοπογράφο και θα σου λυθούν όλες οι απορίες εφόσον δεν γνωρίζεις που να βασιστείς για τοπογραφικό..σταπα να ανοίξουμε ένα θέμα για το μουσείο που αναφέρεις θα έχει πολύ ενδιαφέρον..

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφοι καλημέρα, έβγαλα άκρη από το αρχείο της τοπογραφικής, βρέθηκε ένας χάρτης συμπληρωματικής διανομής του 1975 (όπου έγινε αλλαγή αρίθμησης & μεταγενέστερος από αυτούς που μου είχαν δώσει) και είναι η κατάσταση όπως φαίνεται στο 'τοπογραφικό'. Όντως αυτό το σκίτσο είναι απαράδεκτο... Και πάλι σας ευχαριστώ για την συμμετοχή σας στο θέμα.

 

ΥΓ: Ναι πράγματι δεν έχω ασχοληθεί με την περιοχή παλαιότερα, αλλά και πάλι αυτοί που ασχολούνται είδες τι τοπογραφικά παράγουν!!!

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφε MIKE, θεωρώ πως πρέπει να προγραμματίσεις μια επίσκεψη στην αρμόδια πολεοδομία για να δεις το πολεοδομικό καθεστώς του γηπέδου, να πάρεις απόσπασμα από το ρυμοτομικό (εάν είναι εντός σχεδίου) και ότι άλλα στοιχεία θεωρείς πως πρέπει να έχεις γιατί το σκαρίφημα που έχεις στα χέρια σου (γιατί περί τέτοιου πρόκεται) είναι στην καλύτερη περίπτωση χαρτί τουαλέτας όπως θα έλεγε και ο zavi ;) Βασίσου στα στοιχεία που θα συλλέξεις μόνος σου!!

 

edit Γράφαμε την ίδια ώρα, αφού έβγαλες άκρη , καλή συνέχεια!

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφοι, όταν έρθει η ώρα σύνταξης τοπογραφικού θα απευθυνθώ σε τοπογράφο, όσους είχα γνωστούς δεν γνώριζαν ακριβώς και έπρεπε να γίνει η έρευνα, επειδή όμως πρόκειται για άδεια η οποία δεν είναι σίγουρη (και δεν έχει λεφτά ακόμα) είπα να τρέξω εγώ να το επιβεβαιώσω και στην συνέχεια μακάρι να προχωρήσει .

Link to comment
Share on other sites

ΜΙΚΕ, η Προσοτσάνη είναι μεγάλη πόλη και πρέπει να έχει ρυμοτομικό εδώ και πολλές δεκαετίες.

 

Από το "αρχείο της τοπογραφικής" εννοείς της Δ/νσης Γεωργίας, όμως το Γεωργίας δεν είχε δικαίωμα οικιστικών διανομών το 1975, εκτός αν η "συμπλήρωση" πρόκειται για τροποποίηση προηγούμενης, ψάξε από την Πολεοδομία με ΠΟΙΟ ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΟ βγάζουν άδειες,

 

όσο για το άθλιο τοπογραφικό και τη "δήλωση" που δε λέει ούτε αν είναι εντός ή εκτός σχεδίου, πραγματικά θα άξιζε να κάναμε κάπου μιά βάση όπου να μαζεύαμε τέτοια μαργαριτάρια που έχουν πάρει κόσμο στο λαιμό τους..

Link to comment
Share on other sites

δυστυχώς φίλε μου είναι έτσι και χειρότερα..

 

αριθμός ΟΤ ? από πού ? από το ρυμοτομικό ? από την παλιά διανομή ? από τη συμπληρωμένη ? από την εφορία ? από εμένα ?

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν, τα οικόπεδα 60 & 61 του ο.τ 7 της διανομής (αρχική 70 & συμπληρωματική 74) τα οποία είναι εντός ρυμοτομικού δέχτηκαν την συμπληρωματική διανομή 1975 και έγιναν 2569, 2570 & 2571 του ο.τ. 7. Βοήθησα κάπου?

Link to comment
Share on other sites

ΜΙΚΕ το κουράζουμε το πράγμα, είπα ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΟ ?

είναι η διανομή ? σε βεβαίωσε η Πολεοδομία ότι επέχει θέση ρυμοτομικού ?

μήπως το ρυμοτομικό είναι άλλο ?

όροι δόμησης ποιοί ισχύουν και από πού ?

το ΟΤ το έχεις δει σχέδιο ολόκληρο ?

πρόσεχε.. καλύτερα να είσαι επιφυλακτικός μέχρι να τα ξεκαθαρίσεις..

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον το ύφος που έγραψα πριν παρεξηγήθηκε, δεν ήταν στις προθέσεις μου... Ναι έχω το ρυμοτομικό της πολεοδομίας και τους όρους δόμησης της περιοχής.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.