Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Πρόγραμμα αμοιβών και κατάργηση των ελάχιστων αμοιβών


renaL

Recommended Posts

Καλησπέρα! Ψάχνω να αγοράσω πρόγραμμα για τον υπολογισμό αμοιβών. Είμαι όμως προβληματισμένη σχετικά με το κατά πόσο "χρειάζεται" ένα τέτοιο πρόγραμμα, τώρα που καταργήθηκαν οι ελάχιστες αμοιβές.(Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι και πολύ ενημερωμένη για το τι ακριβώς γίνεται τώρα με τις αμοιβές απλά υποθέτω ότι με το νόμο που προωθείται για τα αυθαίρετα λογικά θα χρειαστεί κάποιο πρόγραμμα για αμοιβές και γιαυτό ξεκίνησα να ψάχνω τι προγράμματα κυκλοφορούν ).

Θα ήθελα τη γνώμη σας για το αν είναι απαραίτητη μια τέτοια αγορά.

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα συναδέλφισσα..

 

Είχα τον ίδιο προβληματισμό πριν 2 μήνες που σκεφτόμουν να αγοράσω ή όχι αντίστοιχο πρόγραμμα..

 

Τελικά αγόρασα το Civil, καθώς εκτός τις αμοιβές σου υπολογίζει και όλα τα φορολογικά αδείας, σου δημιουργεί όλα τα έντυπα - χαρτούρα προς την πολεοδομία κτλ..

 

Ούτως ή άλλως, κ οι ελάχιστες να πάνε στον βρόντο, για το "πόσο θα μου πιάσει η άδεια" που θα σου λέει ο πελάτης θα πρέπει να μπορείς να υπολογίσεις τα φορολογικά της, καθώς αυτά θα υπολογίζονται με βάση την παλιά νομοθεσία, και όχι με βάση την αμοιβή σου..

 

Αυτά από εμένα , καλή δύναμη και καλές δουλειές..

Link to comment
Share on other sites

Σχετικά με το ποιό πρόγραμμα να αγοράσεις, δες σχετικές συζητήσεις... Εγώ προσωπικά προτείνω ανεπιφύλακτα της Insoft.

Αλλά επειδή δεν είναι και άστοχο το ερώτημά σου μπορείς να επικοινωνήσεις με τις εταιρίες να δείς π.χ. τί τιμολογιακή πολιτική θα ακολουθήσουν αν αγοράσεις τώρα και μετά από ένα μήνα αλλάξουν όλα... αν θα πληρώσεις και πόσο τις αλλαγές.

Link to comment
Share on other sites

Κατέβασε το πρόγραμμα από τα downloads του gousgounis.Με αυτό θα βρίσκεις τους προϋπολογισμούς (και τα φορολογικά) και στη συνέχεια θα χρησιμοποιείς το ονλάιν πρόγραμμα του ΤΕΕ και τελείωσες. Είμαστε τώρα σε μια μεταβατική περίοδο και αν καταργηθεί ο παλιός τρόπος υπολογισμού μπορεί να μη χρειαζόμαστε καθόλου πρόγραμμα για τον υπολογισμό παρά μόνο μια τιμή σε συμφωνία με τον πελάτη.Κάνε λίγη υπομονή μην πετάξεις τα λεφτά σου άδικα.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Συνάδερφοι σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Μάλλον θα περιμένω να δω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα και θα αναβάλλω προς το παρόν την αγορά του προγράμματος.

Link to comment
Share on other sites

Καλά στα λέει ο manolis

Αλλά μάλλον manoli θα χρειαζόμαστε και πάλι πρόγραμμα για να συμπληρώνει τα κατεβατάαααα που απαιτούνται πέραν της νόμιμης αμοιβής-κρατήσεις-συμφωνητικά κλπ –βλέπω και πάλι συνδρομές για νόμο αυθαιρέτων κ.ο.κ

Link to comment
Share on other sites

renaL κιεγώ λέω να περιμένεις. Ομως και μετά την οριστική κατάργηση των ελάχιστων (όταν γίνει) πάλι θα υπάρχει κάποιο ελάχιστο όριο. Οπότε θα χρειάζεται να τις υπολογιζεις. Εννοώ ότι για μελέτη 10000€ δε θα μπορω να ισχυρίζομαι ότι πήρα 100 ευρώπουλα και να κόβω την αντίστοιχη απυ για 100€. Λογικά θα υπάρχει κάποιο όριο. Συν ότι χρειάζονται υπολογισμό τα φορολογικά.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.