Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προθεσμία πληρωμής προστίμου για τακτοποίησεις από 30/6 και μετά


Julius Caesar

Recommended Posts

Μόλις μίλησα με πολεοδομία στα Μουδανιά Χαλκιδική και μου είπανε για φάκελο που κατέθεσα μέσα Ιουνίου ότι σε κάνα 1 - 1,5 μήνα θα βγει το πρόστιμο. Και λέω μα δεν έχει προθεσμία για πληρωμή τις 31/10 και μου λέει ''έχει παρει παράταση κύριε, για τέλος του 2011''

 

Μα καλά γιατί δεν έχει δημοσιευθεί πουθενά η απόφαση και αγχωνομαστε.

Link to comment
Share on other sites

εγω όσους φακέλους Η/Χ κατέθεσα το 2011 δεν έχει βγεί κανένα πρόστιμο.Στην πολεοδομία έχουν τώρα 1 συμβασιούχο, καθότι οι προηγούμενοι 4 άφυγαν λόγω λήξης της σύμβασης, που βγάζει 10 πρόστιμα!!! την ημέρα.....έχει να διεκπεραιώσει ακόμα 2000 φακέλους μόνο....+ το οτι έχουν χάσει καμιά 500αρια!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Με το Νόμο 4014/2011 (Kεφάλαιο B΄, Άρθρο 29 παρ. 3) παρατείνονται οι προθεσμίες υποβολής των δικαιολογητικών της παρ. 2 του άρθρου 5 του ν. 3843/2010 (ΦΕΚ 62 Α’) αφότου έληξαν μέχρι την 31η Οκτωβρίου 2011 και για όλες τις αιτήσεις που έχουν υποβληθεί η προθεσμία καταβολής της πρώτης δόσης του ειδικού προστίμου, που προβλέπεται στην παρ. 4 του άρθρου 6 του ν. 3843/2010, όπως ισχύει, παρατείνεται μέχρι την 30η Δεκεμβρίου 2011.

 

http://www.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=761&language=el-GR

Link to comment
Share on other sites

Στην πολεοδομία Μουδανιών μέσα Σεπτεμβρίου που είχα πάρει τηλέφωνο, είπαν ότι '' από φακέλους που κατατέθηκαν μες το '11 δεν έχουμε υπολογίσει κανένα. '' Τι περιμένεις όταν στο χαμό ακόμα, προ εξαμήνου, 1.30-2.00 η ώρα εξαφανίζονταν όλοι από κει. Το ωράριο το τηρούσαν. Δεν έχουν ίχνος ευθιξίας κάποιοι εκεί μέσα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.