Jump to content
  • Revit - Μαθήματα BIM
emnikol

Πρόβλημα με το Software ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ

Recommended Posts

Ευχαριστώ Ακη αλλά τζίφος και αυτό... Καμιά αλλη ιδέα?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ναι, κάνε ένα τυπικό διάβασμα τις οδηγίες εγκτατάστασης από το σαιτ του ΤΕΕ. Παραθέτω σύνδεσμο:

 

http://portal.tee.gr/portal/page/portal/SCIENTIFIC_WORK/GR_ENERGEIAS/kenak/tee_kenak/install%2020101111.pdf

 

Λέει πχ. από που να κατεβάσεις το dotnet fx το οποίο έχεις ήδη κάνει.

 

Επίσης λέει να κάνεις ενημέρωση τα windows, να σβήσεις τις προηγούμενες εκδόσεις αν υπάρχουν, ότι θέλει τουλάχιστον 300 mb στο δίσκο κλπ.

 

Γενικά κάνε ένα διάβασμα τα τυπικά, να δεις αν είσαι οκ μήπως φταίει κάτι από αυτά.

 

Κανονικά όμως έπρεπε να δουλεύει η εγκατάσταση, πιστεύω ότι φταίει κάτι στο σύστημά σου και όχι ότι φτάιει το ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ.

 

Επίσης αν έχεις κάποιο antivirus ανοικτό, κλείστο προσωρινά μέχρι να τελειώσεις την εγκατάσταση.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Γνωριζει κανεις το λογο για τον οποιο ξαφνικα απο το πουθενα μου ζητα σε καθε εκκινηση του ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ εκ νεου serial και key για να τρεξει, ενω οταν το κλεινω και το ανοιγω παλι μου ζηταει?

 

Δεν υπαρχει πουθενα η επιλογη ενεργοποιησης μετα την εισαγωγη των κωδικων μου...

 

Τι παιζει?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Από το faq του ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ

 

Εάν βάλετε τους κωδικούς όταν ανοίγει το πρόγραμμα μπορείτε να δουλέψετε αλλά όταν κλείσει δεν τους κρατά μόνιμα.
Εάν περάσετε τους κωδικούς την πρώτη φορά και το επαναλάβετε από το menu "Βοήθεια", στην αντίστοιχη επιλογή, θα κρατήσει τους κωδικούς μόνιμα.

 

Δεν ξέρω αν είσαι στην ίδια περίπτωση όμως.

Edited by akis73

Share this post


Link to post
Share on other sites

Σε μένα το εμφάνισε ξαφνικά....Εκανα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση τίποτα...Βαρέθηκα να το ψάξω περισσότερο και πλέον κάθε φορά περνάω τους κωδικούς. Είναι λίγο σπάσιμο, αλλά το συνήθισα

Share this post


Link to post
Share on other sites

Κάνε αυτό που λέει στο faq, τώρα θυμήθηκα ότι το έχει κάνει και σε μένα, μάλλον τρώει φλασιές το πρόγραμμα που και που.

 

Βάλε τους κωδικούς όπως κάνεις κάθε φορά και μετά στο καπάκι ξαναβάλτους μέσω του help...Λογικά έτσι δεν θα στο ξανακάνει.

 

Δηλαδή βάλτους 2 φορές απανωτά όχι μία.

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αμα σου πω ότι μόλις το δοκίμασα, έτσι να δω,..... και έπιασε?????

 

Δεν το ήξερα με το help......Ωραίος!!!!!!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εγω γιατι δε μπορω απο το help να περασω κωδικους?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αν δεν βγάζει στο help επιλογή "ενεργοποίηση" τότε κάνε απεγκατάσταση και μετά εγκατάσταση ξανά και μετά θα στο βγάζει (λογικά).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Συνάδελφοι έχω πάρει νέο PC και έχω πρόβλημα με την εγκατάσταση του ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ. Η διαδικασία κολλάει με το συνημμένο μήνυμα.

 

Τρέχω Windows 7 64bit 

post-16383-0-84336100-1390561432_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.