Jump to content
  • Revit - Μαθήματα BIM
emnikol

Πρόβλημα με το Software ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ

Recommended Posts

Μη μου προτείνετε λύσεις με το xml σας λεω! Κάτι με το λαπτοπ φταίει.

Σήμερα δοκίμασα με xml άλλων συναδέλφων και πάλι βγάζει φωτισμό σε κατοικίες!

Προφανώς φταίει η εγκατάσταση ή οι ρυθμίσεις του λάπτοπ.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Λοιπόν, βρήκα τη λύση!!!
Πολύ πιθανό να έχει ξαναειπωθεί στις οδηγίες εγκατάστασης του ΤΕΕΚΕΝΑΚ αλλά εγώ δε το γνώριζα!
Εγκατέστησα επιπρόσθετα και την έκδοση 1.29 από το tee.gr και όλα πλέον λειτουργούν θαυμάσια!!!

Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον! ....και προσοχή σε όσους αγοράζουν νέο υπολογιστή ή laptop!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 18/5/2018 at 8:40 ΜΜ, joao1900 said:

Καλησπέρα, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το λογισμικό. Κάνω μία επιθεώρηση σε Νέο Κτίριο (Κενακ, όχι με τον αναθεωρημένο) κι όταν πατάω εκτέλεση μου αναφέρει το εξής: Μηδενικές θερμογέφυρες για τις αδιαφανείς επιφάνειες στον Μη Θερμαινόμενο χώρο 1 στο Υπάρχον Κτίριο. Στον Μη Θερμαινόμενο χώρο 1 όμως δεν έχει κανένα πεδίο να συμπληρώσω θερμογέφυρες, μόνο στην διαχωριστική επιφάνεια έχει όπου και συμπληρώνω μία τιμή αλλά και πάλι μου αναφέρει το ίδιο λάθος. Μήπως κάποιος μπορεί να με βοηθήσει. Ευχαριστώ.

Καλημέρα, έχει λυθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα;

**Λύθηκε

Για όσους χρησιμοποιούν το λογισμικό της 4Μ, τσεκάρετε το τετραγωνάκι "τμήμα κτηρίου". Με τη συγκεκριμένη επιλογή, μελετάει τα στοιχεία που συνορεύουν με ΜΘΧ σαν εξωτερικά. Αναλόγως την περίπτωση, δεν επηραέαζει την τιμή της πρωτογενούς ενεργειακής κατανάλωσης.

Edited by Sergis_v

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλημέρα σε όλους!

Κάνω το ΠΕΑ σε καινούργια οικοδομή για ολοκλήρωση αδείας και το Πρόγραμμα του ΤΕΕ μου βγάζει το εξής bug: 

Μηδενικές θερμογέφυρες για τις αδιαφανείς επιφάνειες στον Μη Θερμαινόμενο χώρο 1 στο Υπάρχον Κτίριο

με αποτέλεσμα να μην μπορώ να προχωρήσω. Αν βέβαια το ανεβάσω στο buildingcert δείχνει κανονικά την κατηγορία. Θεωρητικά θα μπορούσα να το κλείσω αλλά έχει τύχει σε κάποιον; Δεν μπορώ να καταλάβω τι πρέπει να διορθώσω μιας και θερμογέφυρες σε ΜΘΧ δεν υπάρχουν...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δες παρακάτω στο παρόμοιο ερώτημα την απάντηση (μήπως και βοηθήσει)

 

 

 

Edited by georgegaleos

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 ώρα πριν, Maria Electrical Engineer said:

Καλημέρα σε όλους!

Κάνω το ΠΕΑ σε καινούργια οικοδομή για ολοκλήρωση αδείας και το Πρόγραμμα του ΤΕΕ μου βγάζει το εξής bug: 

Μηδενικές θερμογέφυρες για τις αδιαφανείς επιφάνειες στον Μη Θερμαινόμενο χώρο 1 στο Υπάρχον Κτίριο

με αποτέλεσμα να μην μπορώ να προχωρήσω. Αν βέβαια το ανεβάσω στο buildingcert δείχνει κανονικά την κατηγορία. Θεωρητικά θα μπορούσα να το κλείσω αλλά έχει τύχει σε κάποιον; Δεν μπορώ να καταλάβω τι πρέπει να διορθώσω μιας και θερμογέφυρες σε ΜΘΧ δεν υπάρχουν...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δες στην σελίδα 57 του παρόντος νήματος.Δυο σελίδες πριν. Τσέκαρε ότι έχεις την τελευταία έκδοση του τεε κενακ και δες μήπως χρειαστεί να βάλεις κούφωμα με σχεδόν μηδενικό εμβαδό (τύπου 0,0001 θα δεις στις προηγούμενες σελίδες ότι το ξανααναφέρουν συνάδελφοι σε σχετικά πρόσφατες δημοσιεύσεις)

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 27/9/2019 at 11:49 ΠΜ, andkour said:

Πρόσφατα μου παρουσιάστηκε και εμένα το πρόβλημα και σε επικοινωνία με το ΤΕΕ μου έδωσαν την εξής απάντηση(παραθέτω λινκ).Ελπίζω να βοήθησα.επιδιόρθωση έκδοσης 1.31 ΤΕΕ

Με αυτό λύνεται το πρόβλημα.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

μετά από φορμάτ εγκατέστησα windows 10 και ενώ έφτιαξα τις τοπικές ρυθμίσεις για τους αριθμούς κλπ το πρόγραμμα τρέχει αλλά μου προσθέτει κάθε φορά ένα σενάριο παραπάνω και επίσης η ημερομηνία που φαίνεται στο αρχείο αποτελεσμάτων είναι πάντα η ίδια, 30-01-2018 19:28!!!

να σημείωσω πως αν εισάγω το αρχείο /xml στο bc φαίνεται να είναι σωστό και αποδεκτό,χωρίς το πρόσθετο σενάριο.

καμιά ιδεά?

 

 

τεε κενακ προβλημα.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 λεπτά πριν, kastro 1 said:

μετά από φορμάτ εγκατέστησα windows 10 και ενώ έφτιαξα τις τοπικές ρυθμίσεις για τους αριθμούς κλπ το πρόγραμμα τρέχει αλλά μου προσθέτει κάθε φορά ένα σενάριο παραπάνω και επίσης η ημερομηνία που φαίνεται στο αρχείο αποτελεσμάτων είναι πάντα η ίδια, 30-01-2018 19:28!!!

να σημείωσω πως αν εισάγω το αρχείο /xml στο bc φαίνεται να είναι σωστό και αποδεκτό,χωρίς το πρόσθετο σενάριο.

καμιά ιδεά?

Γειά σου, την επιδιόρθωση την πέρασες;

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.