Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μηχανικοί στο λιμενικό σώμα No2


Free Bird

Recommended Posts

Καλησπέρα lym,

 

δεν νομίζω ότι μπορείς να βρεις κάπου τον πίνακα κατάταξης των υποψηφίων του διαγωνισμού Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος Ειδικοτήτων Τεχνικών (ανδρών-γυναικών ) έτους 2007.

 

Προσωπικά έψαξα στην σελίδα του ΥΘΥΝΑΛ και του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής αλλά δεν μπόρεσα να βρω τίποτα καθότι στο link Κατατάξεις-προσλήψεις έχει μέχρι το 2010, δεν μπορείς να επιλέξεις παλιότερη ημερομηνία.

 

Παρόλα αυτά, ακόμη και να καταφέρεις να βρεις τους πίνακες ο τρόπος αξιολόγησης των υποψηφίων του 2007 διαφέρει από αυτόν της τωρινής προκήρυξης, οπότε δεν νομίζω ότι θα μπορέσεις να έχεις μέτρο σύγκρισης.

 

Νομίζω ότι το καλύτερο είναι να κάνεις τα χαρτιά σου (προσωπικά αυτό θα κάνω) και να περιμένεις τα αποτελέσματα. Η γνώμη μου είναι ότι τουλάχιστον στην πρώτη φάση επιλογής (αξιολόγηση δικαιολογητικών) δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία τα βύσματα αλλά τα δικαιολογητικά που θα προσκομίσεις. Τώρα εάν είσαι από αυτούς που θα περάσουν στην δεύτερη φάση (συνέντευξη, ψυχομετρικά τεστ, κτλ.) εκεί δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Βγήκαν τα αποτελέσματα ελέγχου δικαιολογητικών του διαγωνισμού τεχνικών στο λιμενικό. Κόπηκαν 102 άτομα, όποιος από τους απορριφθέντες επιθυμεί να το ψάξουμε περαιτέρω ας μου στείλει p.m. Καλή επιτυχία στους υπόλοιπους.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

ωραια και να μπειτε και την επομενη μερα σας πουνε δυστυχως ειμαστε αναγκαζμενοι να σας διωξουμε διοτι δεν εχουμε να σας πληρωσουμε τι θα κανετε το εχετε σκεφτει αυτο;;

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα σας,

επειδή έχω τα μόρια γιά είμαι στους 25 πρώτους για τους ανθυποπλοίαρχους τεχνικούς, θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις. Όποιος ξέρει ας μου απαντήσει (υπέθυνα - παρακαλώ όχι άδιο αρβύλα, θα ήθελα απαντήσεις μόνο αν κάποιος είναι ήδη τεχνικός ή ξέρει άτομο που είναι τεχνικός).

 

α) Τι υπηρεσίες κάνει ενας Ανθυποπλοίαρχος Τεχνικός ; Έχει νυχτερινές / σκ ; Πόσα το μήνα ; Φαντάζομαι ότι εξαρτάται από που είσαι αν όμως ξέρετε κάποιο συγκεκριμένο παράδειγμα παρακαλώ πείτε μου.

 

β) Τι γίνεται με τις μεταθέσεις ; Έχω διαβάσει αλλού ότι οι Τεχνικοί μένουν συνήθως στην Αθήνα. Μπορεί κάποιος να μου πει τι ακριβώς συμβαίνει ; Ποιές είναι οι υποψήφιες θέσεις για μετάθεση εκτός Αθηνών γενικά ; Τι κάνουν οι τεχνικοί εκεί ; Είναι πολύ σημαντικό για μένα να έχω μια ξεκάθαρη απάντηση στο συγκεκριμένο μιας και όπως καταλαβαίνετε δεν είμαι 18... ούτε καν 25 !

 

γ) Σε ποιά ηλικία συνταξιοδοτούνται οι τεχνικοί ;

 

δ) Ποιός ο μισθός σύνολικά ;

 

ε) Αυτές τις ερωτήσεις πού θα μπορούσα να τις ρωτήσω ώστε να πάρω αξιόπιστες απαντήσεις πριν να καταταγώ οριστικά ; Πχ ξέρω ότι σε λίγο καιρό θα γίνει η υψομέτρηση. Θα υπάρχει εκεί κάποιο άτομο για να μου απαντήσει ;

 

Θα ήθελα να ξέρω τις απαντήσεις στα παραπάνω πριν πάρω την απόφαση να φορέσω τη στολή για 30-40 χρόνια !

 

Σημειώνω ότι έχω μια αρκετά καλή δουλειά στον ιδιωτικό τομέα απλώς η όλη περιόδος που διανύουμε είναι πολύ περίεργη και δε μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα - αντίθετα το λιμενικό θεωρώ ότι προσφέρει εργασιακή σιγουριά, έστω και μέχρι να περάσει η κρίση (αν περάσει). Επίσης ανακάλυψα (αφού πήγα στρατό - αλλιώς μάλλον δε θα ήμουν εδώ για να ρωτάω) ότι μου αρέσει το όλο θέμα της στολής - πειθαρχίας - ιεραρχίας κλπ :)

 

 

Ευχαριστώ πολύ

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.