Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Προγραμματική σύμβαση ΤΥΔΚ με ΟΤΑ


ΔΑΝΑΗ

Recommended Posts

καλησπέρα,

είμαι μηχανικός σε ΟΤΑ, μήπως κανένας από τους συναδέλφους που δουλέυουν σε ΟΤΑ έχει κάνει προγραμματική σύμβαση με ΤΥΔΚ να μου

στείλει ένα υπόδειγμα?

Ευχαριστώ

 

Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων.

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum.

Ευχαριστώ.

Χάρης

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

amair, ευχαριστώ πολύ (είδα την αναφορά σου) αλλά βρήκα τη προγραμματική από άλλο Δήμο μόλις. την ανεβάζω, αν θεωρείτε ότι υπάρχουν παρατηρήσεις ή πρέπει να προσθέσω κάτι δεκτές διότι δεν έχει υπογραφεί ακόμη.

_ae__128.doc

Link to comment
Share on other sites

Συναδελφοι καλημερα ,

με ενδιαφερει και εμενα το θέμα .

Ειμαι 6 μήνες διορισμένος σε Δήμο και εχω ήδη υπογράψει μελέτες και εχω ορισθει επιβλέπων σε ενα έργο .

Ειναι υποχρεωτικό να υπογραφεί η προγραμματικη σύμβαση ?

Link to comment
Share on other sites

ΠΟΡΙΩΤΗ όπως έχω ήδη πει πολλοι συνάδλεφοι σε Δήμους υπογράφουν χωρίς να κάνουν προγραμματική σύμβαση, τους ορίζει ο προϊστάμενος της Τ.Υ.Δ.Κ. , απλά ξέρω ότι για να υπογράψεις στο Δημόσιο πρέπει να υπάρχει τεχνική υπηρεσία, η οποία για να συσταθεί χρειάζεται 2ΠΕ και 1ΤΕ αν δε κάνω λάθος. τώρα αν σε ορίζουν έτσι δε γνωρίζω τι γίνεται

Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαριστω πολύ όλους .

Εγω παντως έχω υπογραψει αρκετες μελετες μικρων έργων και να φανταστεις οτι δεν εχω περάσει ακόμα σεμιναριο επιμόρφωσης !!!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Καλησπέρα!

Είμαι πολιτικός μηχανικός και θα υπογράψω οχτάμηνη σύμβαση ιδιωτικού δικαίου με ένα δήμο.Επίσης μου είπαν ότι θα υπογράψουμε και προγραμματική σύμβαση στην ΤΥΔΚ.Παίζει ρόλο αν θα με ασφαλίσουν στο ΙΚΑ ή θα παραμείνω στο ΤΣΜΕΔΕ?

Επίσης μου είπαν ότι θα με ασφαλίσουν στο ΙΚΑ(βεβαια απ'ότι κατάλαβα δεν είναι απόλυτα ενημερωμενοι για το αν με τέτοια σύμβαση πρέπει οπωσδήποτε να γίνει ασφάλιση στο ΙΚΑ).Ο προβληματισμός μου είναι αν μπορώ να είμαι μόνο στο ΤΣΜΕΔΕ ασφαλισμένη με την προαναφερόμενη σύμβαση.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα,

δεν έχει σχέση η προγραμματική σύμβαση που θα κάνεις με την Τ.Υ.Δ.Κ. με την ασφάλιση σου, η προγραμματική σύμβαση είναι για να υπογράφεις μελέτς και επιβλέψεις. για τη σύνταξή σου αν είσαι ασφαλισμένη στο ΤΣΜΕΔΕ μετά το 1993 είναι υποχρεωτικό να εχεις μόνο ΤΣΜΕΔΕ, για τον κλάδο Υγείας μπορείς να επιλέξεις ΙΚΑ, αλλά γνώμη μου είναι να μην το κάνεις, θα τους πεις στο Δήμο ότι θέλεις να έχεις μόνο ΤΣΜΕΔΕ και μετά θα στείλεις e-mail στο [email protected] και θα τους ρωτήσεις τι χρειάζονται για να σοθ στείλουν τα έντυπα πληρωμής με τα οποία ο Δήμος κάθε μήνα θα πληρώνει τις κρατήσεις σου. επίσης, κάθε μήνα πριν πληρώθουν οι κρατήσεις θα πρέπει να αποστέλλεται (από τον λογιστή του Δήμου, ή από εσένα) ένα ηλεκτρονικό αρχείο με τις κρατήσεις σου, κοίταξε στο site του ΤΣΜΕΔΕ για περισσότερα ή αν έχεις κάτι συγκεκριμένο τα ξαναλέμε.

Link to comment
Share on other sites

Καλά μπορείς να υπογράψεις προγραμματική σύμβαση και να υπογράφεις μελέτες του δημοσίου χωρίς να είσαι μόνιμη υπάλληλος;

Απο αυτά που ξέρω δεν γίνεται είναι παράνομη διαδικασία πρόσεξε τι θα υπογράψεις και ψάξτο.

Link to comment
Share on other sites

Η αλήθεια είναι οτι με προβλημάτισε κι εμένα λίγο,επειδή δε θα είμαι μόνιμη,αλλά δε μας είπαν τίποτα ούτε στην ΤΥΔΚ που το αναφέραμε,όταν περάσαμε απο εκεί με τον επικεφαλής της τεχνικής υπηρεσίας.Θα το ρωτήσω, να μου πουν αναλυτικά για την όλη διαδικασία και όταν ολοκληρωθεί θα σας ενημερώσω.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.