Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Βάσεις στήριξης φωτοβολταϊκού πάρκου


Marilian

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους.

 

Προσπαθώ να βρω σοβαρές (με ISO, CE κλπ.) και έμπειρες ελληνικές εταιρείες που κατασκευάζουν βάσεις στήριξης fixed΄και με tracker για έργα που αφορούν 1-2 MW.

 

Έχετε μα μου προτείνετε καμία?

Επίσης για τέτοιου μεγέθους έργα ποιοι τύποι inverter (πάλι από την ελληνική αγορά) θα ήταν κατάλληλοι?

Έχω δει ότι της εταιρείας SMA είναι αρκετά αξιοποιήσιμοι στην Ελλάδα. Ισχύει?

 

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Link to comment
Share on other sites

Μπορειτε να βρειτε αρκετες πληροφοριες εδω μεσα για βασεις.Οποιαδηποτε απορια σας ειναι ευπροσδεκτη.

Link to comment
Share on other sites

hellooo:D ήθελα να ρωτήσω αν επιτρέπεται σε δώμα να βάλουμε φ/β σειρές συνέχεια προηγούμενης-κολλητά δηλαδή, στην ίδια βάση. Ξέρω οτί υπάρχουν στην αγορά τέτοιες βάσεις, έχω βρεί μέχρι κ 4 σειρές φ.β στην ίδια βάση αλλά αυτό επιτρέπεται από την πολεοδομία? ¨Ενας γνωστός μου είπε ότι επιτρέπεται αν το ολικό ύψος του κτιρίου δεν ξεπερνά το επιτρεπτό από την πολεοδομία βάσει του συντελεστή δόμησης. Ισχύει? δεν το έχω βρει πουθενά γραμμένο...κ σε ένα σεμινάριο που είχα πάει έλεγε ο εισηγητής ότι δεν επιτρέπεται το σύστημα "καρχαρία " στην ελλάδα...αν κ δεν είμαι σίγουρη αν το συστημα καρχαρία είναι το ίδιο ή όχι...:shock:....

 

κ δεύτερον, δεν είναι λίιιιιιιγο επικίνδυνο να έχεις 4 σειρές φ/β κολλητα? το ύψος ανεβαίνει αρκετά....κ με ανέμους είναι risky...εκπλήσσομαι που βρήκα τέτοια βάση..:???:

Link to comment
Share on other sites

@Marilian: Μηχανικός - Project Manager; Μου εξηγείς αν θέλεις;;;

 

@Αλεξάνδρα88: Οι βάσεις που σέβονται τον εαυτό τους είναι πιστοποιημένες για μεγέθη της τάξης 12-14 μποφόρ και μάλιστα με πολύχρονη αντοχή (γαλβάνισμα κλπ).

Επίσης κανείς δεν σε εμποδίζει τη βορεινή πλευρά ή ακόμη και όλες τις πλευρικές επιφάνειες να τις κλείσεις εν μέρει ή εν όλω με τσιμεντοσανίδα κλπ...

Ασφαλώς και μπορείς να κατασκευάσεις ακόμη και ενιαία κεκλιμμένη επιφάνεια με κοιλοδοκούς ως στέγη και να μπουν εκεί τα πάνελ.

Από τη πολεοδομία δεν έχεις τέτοια προβλήματα και ελπίζω μελλοντικά με τον νέο ΓΟΚ που έρχεται, ειδικά για τα ΦΒ να υπάρχουν συγκεκριμένες αναφορές, ακόμη και διευκρινήσεις για πέργολες που ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να επιτρέψουν τα ΦΒ.

Link to comment
Share on other sites

Μια εταιρεια με καλη εκπροσωπηση στην Ελλαδα και εμπειροι σε μεγαλα εργα ειναι η schletter....http://www.schletter.de/1-6-913961967953954942.html

 

Εαν θες παρε να μαθεις περαιτερω πληροφοριες

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.