Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Χρήσεις γης στο Κοντόπευκο Αγίας Παρασκευής


theot

Recommended Posts

Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος αν υπάρχει κάποια αλλαγή στο καθεστώς χρήσεων γης στην περιοχή Κοντόπευκο Αγίας Παρασκευής νεότερη αυτή που περιγράφεται στο ΦΕΚ 389Δ/1991; Μέχρι τότε επρόκειτο για περιοχή αμιγούς κατοικίας και κάποια κέντρα γειτονιών. Υπάρχει περίπτωση να έχουν επεκταθεί αυτά από τότε και αν ναι με ποιό ΦΕΚ;

Link to comment
Share on other sites

Δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι , αλλά δεν είμαι σίγουρος .

Πρόσεξε μόνο γιατί άλλοι όροι ισχύουν γιά το κοντόπευκο και άλλοι γιά το νεοενταγμένο κομμάτι . Το παλαιό σχέδιο έχει 1 ΣΔ και το νέο νομίζω 0,80 .

 

Δες σε ποιό είσαι .

Link to comment
Share on other sites

Στην προκειμένη περίπτωση ελέγχω για λογαριασμό του πελάτη, την δυνατότητα ενός προς ενοικίαση χώρου να γίνει καφετέρια οπότε ευτυχώς ή δυστυχώς δεν έχω δόμηση ως αντικέιμενο. Ο ιδιοκτήτης επιμένει ότι τον διαβεβαίωσε η πολεοδομία ότι επιτρέπεται, το 389Δ/91 πάντως όχι.

Πήγα στην πολεοδομία για βεβαίωση χρήσης γης αλλά μου είπαν από της 28 και μετά. Δεν θα σχολιάσω το πως αναγράφονται οι όροι δόμησης πάνω στους χάρτες τους γιατί δεν ταιριάζει στο ύφος του φόρουμ.

 

Ευχαριστώ σε κάθε περίπτωση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.