Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Άδεια λειτουργίας φούρνου με αλλαγή ονόματος


Fade2Black

Recommended Posts

Δεν μου έχει ξανατύχει ποτέ και είπα να απευθυνθώ εδώ πρώτα. Υπάρχει ένας φούρνος ο οποίος αλλάζει ιδιοκτησία και θέλει καινούρια άδεια λειτουργίας. Μπορείτε να μου κάνετε μια πρόχειρη περιγραφή του τι χρειάζεται; Ποια είναι η διαδικασία και τι απαιτείται;

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά για τυχόν απαντήσεις!

Link to comment
Share on other sites

........Υπάρχει ένας φούρνος ο οποίος αλλάζει ιδιοκτησία και θέλει καινούρια άδεια λειτουργίας. Μπορείτε να μου κάνετε μια πρόχειρη περιγραφή του τι χρειάζεται; Ποια είναι η διαδικασία και τι απαιτείται;

 

Δες το Ν.3526/2007 (ΦΕΚ 24Α), θα τον βρεις για να τον κατεβάσεις στο http://www.et.gr

Link to comment
Share on other sites

αν δεν εχουν γίνει αλλαγες σε εξοπλισμο και κτηριακα είναι πολυ ευκολη διαδικασια

Δυο υπευθυνες δηλωσεις για τη μεταβιβαση (παλαιου και νεου) και ορισμος του νεου υπευθυνου αρτοποιειας (υπευθυνη δηλωση και ενσημα ή βεβαιωση ασφαλιστικου φορεα). Τελος τα παραβολα...

 

Κοιτα τον νομο που σου εγραψε ο συναδελφος

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Σχετικά με αυτό που σας είχα ρωτήσει, προέκυψε τελικά ότι ο φούρνος που με ενδιέφερε δεν είχε αλλαγές σε εξοπλισμό κλ. αλλά μόνο στον ιδιοκτήτη. Ωστόσο στο τμήμα βιομηχανίας και ανάπτυξης που πήγα να ρωτήσω κάποια πράγματα, μου είπαν ότι χρειάζεται έκθεση περιβαλλοντικών όρων αρχικά, γιατί η παλιά του προηγούμενου ιδιοκτήτη έχει λήξει και κατόπιν θα μπου ζητήσουν και κάποια άλλα πράγματα (π.χ. κατόψεις, τομές τοπογραφικά μερικά από τα οποία τα έχουν και αυτοί από τον προηγούμενο φάκελο) για να κατετεθούν και κάποια χαρτιά σε αρχαιολογίες κλπ. προκειμένου να βγει η νέα άδεια λειτουργίας. Δεν με καθοδήγησε επακριβώς για να μαι ακριβής, μου πε να τους πάω αρχικά την περιβαλλοντική έκθεση και θα μου πει τα υπόλοιπα στην πορεία.

Θέλω να ρωτήσω, επειδή δεν έχω ξανακάνει ποτέ κάτι παρόμοιο, και επειδή ο συνάδελφος μηχανικός που μου ανέθεσε τη δουλειά με ρωτούσε σήμερα, ποια είναι η αμοιβή του μηχανολόγου για αυτή τη διαδικασία (περιβαλλοντική έκθεση στην ουσία και λοιπές διαδικασίες μετά);

Link to comment
Share on other sites

Για τις αμοιβες σου εστειλα ενα πμ. Δε σημαινει οτι αυτες ειναι ομως και τελος...

 

Για τα υπολοιπα που λες...

 

Αν εχει ληξει η περιβαλλοντική θες απλα μια τεχνικη εκθεση που λες οτι δεν εχουν γινει αλλαγες. Κατι σαν υπευθυνη δηλωση ...

 

Εκτος και αν δεν ειχε ποτε.

Αν δεν ειχε θελεις την μελετουλα... και μαζι τοπογραφικο και τα υπολοιπα που σου ειπε. Βεβαια απο τη στιγμη που υπαρχει το κτηριο δε καταλαβαίνω γιατί να διαβιβασει σε αρχαιολογιες και δασαρχία κλπ... :shock:

 

Οταν υπαρχει κτηριο αντε να το στειλεις στο δημο για να γνωμοδοτήσει. Τα υπολοιπα είναι οταν δεν υπαρχει και προκειται να γινουν εκσκαφες. (3 αρχαιολογίες, δασαρχειο ΠΕΧΟΠ)

Link to comment
Share on other sites

Περιβαλλοντική είχε και είχε λήξει αλλά μου ζήτησαν καινούρια. Μου δειξαν και μία εκεί για να ξέρω πως θα την κάνω γιατί δεν έχω ξανακάνει και εντάξει. Δεν μου είπε πάντως για υπεύθυνη δήλωση τπτ, μου ζήτησαν τη μελετούλα από την αρχή, δεν ξέρω γιατί.

 

Για τα υπόλοιπα που μου είπατε ομολογώ ότι δεν ξέρω το λόγο. Θα τους πάω αύριο την περιβαλλοντική για να βεβαιωθεί ότι είναι σωστή και θα μου πει μετά τι ακριβώς απαιτείται. Πάντως αρχαιολογία ανέφερε σίγουρα.

 

Θα σου πω αύριο για ενημέρωση τι έγινε.

Θα δω τώρα και το π.μ.

Ευχαριστώ πολύ!

Link to comment
Share on other sites

Τωρα που το ξανασκεφτομαι...

Ουτε καν ο δημος δε χρειαζεται να γνωμοδοτήσει.

Αφου ειναι ΑΠΛΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ...

 

Αντιγραφει την παλια περιβαλλοντική και αλλαζει το ονομα...

Αντε να προσθεσει και κανεναν ορο ακομα αν σκεφτει...

 

Πες του το. Μαλλον εχεις πεσει σε υπαλληλο καινουριο και δε γνωρίζει.

 

Μονο την υπευθυνη δηλωση οτι δεν εχουν γινει αλλαγες θες και μια βεβαιωση ή αποδειξη συντηρησης καυστήρα του κλιβανου. (εκτος και αν ειναι ξυλοφουρνος)

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

αν την εχει ο πελατης σου πηγαινε τους τη...

Δε μπορει να σε υποχρεωσουν να τα κανεις ολα απο την αρχη ενω υπαρχει...

 

αλλα και παλι. αφου υπαρχει κτηριο τι θελουν τις αρχαιολογιες κλπ; :shock:

 

τελος παντων δεν ειναι μεγαλο το κοστος. ουσιαστικα ενα τοπογραφικο επιπλεον ειναι...

 

ελπιζω το κτηριο να εχει οικοδομική αδεια και να μην ειναι προ του 55 γιατί τοτε θα μπλεξεις... Θα θελεις βεβαιωση νομιμου περιγραμματος, βεβαιωση στατικής επαρκειας κλπ... (αν ειναι ετσι πες τους οτι υπαρχουν περιβαλλοντικοι οροι και δεν ειμαι υποχρεωμενος να φερω ολα αυτα)... :oops:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.