Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Κατατακτήριες στους Πολιτικούς Μηχανικούς του ΕΜΠ


sasha

Recommended Posts

σκοπεύω να δώσω κατατακτήριες στους Πολιτικούς και χρειάζομαι βοήθεια...

είμαι αρχιτέκτων οπότε ξέρω ότι μπαίνω στο 3ο εξάμηνο και ότι τα μαθήματα που εξετάζονται είναι ανάλυση 1, μηχανική 1 και μηχανική 2. έμαθα ότι οι καθηγητές είναι: ανάλυση - Ρασσιάς, μηχανική2 - Θυρέος, Μηχανική1 - Ευτεξιόπουλος.

αν υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει ποιά συγγράμματα (συγγραφέας - εκδότης) χρησιμοποιούνται τώρα, θα με βοηθούσε απίστευτα!!!

 

*μην μου προτείνεται να επικοινωνήσω με καθηγητές, γιατί το προσπάθησα και δεν τους βρίσκω, πήγαν όλοι τους για μπάνια*

 

ελπίζω να υπάρχει κάποιος μέσα στο forum και να μην έχετε πάει όλοι διακοπές...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • Απαντήσεις 28
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ενδιαφέρομαι να δώσω κατατακτήριες στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ αλλα εργάζομαι καθημερινά έως τις 2:30 μ.μ.. Υποθέτοντας ότι δίνω εξετάσεις και περνάω στη σχολή, θα μπορέσω κάποια στιγμή (εννοείται με πολύ κόπο) να πάρω πτυχίο ή τα ωράρια των υποχρεωτικών μαθημάτων και εργαστηρίων είναι τέτοια που είναι ανέφικτο να παρακολουθήσεις οποιοδήποτε μάθημα ή να δώσεις εξετάσεις χωρίς παρακολούθηση?

 

Παρεπιπτόντως, περίπτωση να αλλάξω δουλειά ή ωράριο δεν υπάρχει.

 

Φοιτητές και απόφοιτοι Πολιτικοί Μηχανικοί του ΕΜΠ... τα φώτα σας και τη συμβουλή σας παρακαλώ!!!

 

(Όχι τίποτε άλλο αλλά όταν οι εισακτέοι από ΑΕΙ είναι μόνον 3 θέλει πολύ σοβαρό διάβασμα για να μπεις. Σε περίπτωση που κάνω όλο αυτόν τον κόπο και εισαχθώ τελικά, να μην.... μείνω με τη χαρά!)

 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια.

Link to comment
Share on other sites

θα ναι δυσκολο.

μαθηματα μπορεις να δωσεις-ελαχιστα ειναι αυτα με παρουσιες-αλλα η κουραση της δουλειας,η μηδενικη παρακολουθηση και η ελλειψη χρονου θα δυσχερανουν πολυ το εργο σου.

Link to comment
Share on other sites

Τα μαθήματα είναι πρωινά και τελειώνουν μέχρι τις 4 περίπου (άλλες φορές και νωρίτερα). Μόνο ένα μάθημα θυμάμαι σε όλη τη διάρκεια των σπουδών που ήταν απογευματινό.

Πρακτικά λοιπόν, δε θα μπορείς να παρακολουθείς.

Παρουσίες δεν κρατούν παρά σε ελάχιστα μαθήματα. Δε θα έχεις πρόβλημα δηλαδή να πας και να δώσεις το μάθημα ακόμα και αν δεν παρακολουθείς.

Στην ουσία τους όμως θα είναι δύσκολα τα πράγματα με μηδενική παρακολούθηση.

 

Προσπάθησέ το αν το θες πολύ αλλά προσπάθησε να βρεις κάποιο πιο ευέλικτο σενάριο όσον αφορά την εργασία σου ώστε να μπορείς να παρακολουθείς και λίγο.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις και για τις ευχές!

Το θέλω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Μου δίνει ελπίδες το γεγονός ότι η παρακολούθηση δεν είναι υποχρεωτική. Έτσι μπορώ να ελπίζω ότι με κάποιες μικρορυθμίσεις στη δουλειά μου, πιθανόν να παρακολουθώ κάποιες φορές (εφόσον καταφέρω να περάσω φυσικά!).

Ευχαριστώ και πάλι.

Link to comment
Share on other sites

Αν με το καλό περάσεις να βρεις άκρη από άλλους φοιτητές που παρακολουθούν να σε βοηθούν και να σε προμηθεύουν με σημειώσεις.

Εργαστήρια δεν έχουν (τουλάχιστον ... τότε). Αλλά μερικές εργασίες απαιτούν αρκετό χρόνο αλλά δεν ειναι πολλές. Κατά τα άλλα πολύ διάβασμα στις εξεταστικές (3 φορές το χρόνο από 20 ημέρες περιπου)- Φρόντισε τις άδειές σου.

 

Καλή τύχη!

Link to comment
Share on other sites

Εγώ θα σε ξενερώσω λίγο..

Εγώ ένα μεταπτυχικαό πήγα να κάνω ταυτόχρονα με δουλειά και μου βγήκε ο πάτος! Εσύ πας για ολόκληρο δίπλωμα?!

Τουλάχιστον εγώ παρακολουθούσα και 3-4 μαθήματα το εξάμηνο λόγω "ευέλικτου" ωραρίου οπότε κάτι κατάλαβα κουτσά κουτσά.

Εσύ αφού δεν πρόκειται να παρακολουθείς λόγω δουλειάς γιατί θέλεις να περάσεις στην σχολή?Για να πάρεις ένα χαρτί?Για να έχεις κάποια επαγγελματικά δικαιώματα παραπάνω?Εάν δεν μπορείς να παρακολουθείς ,να διαβάζεις,να λύνεις ασκήσεις ,να καταννοείς αυτά που μαθαίνεις δεν έχει κανένα νόημα αυτό που κάνεις...

Μία ταπεινή γνώμη είναι αυτή βέβαια.. Στα λέω αυτά γιατί έκανα αυτό που πας να κάνεις και είδα οτι οι σπουδές ταυτόχρονα με εργασία δεν είναι τίποτα περισσότερο από την παρακολούθηση ...σεμιναρίων. Από το ένα αυτί μπαίνουν και από το άλλο θα βγουν μετά από λίγο καιρό...αν δεν ασχοληθείς σοβαρά!

Πάντως αν ερχόταν ένας και μου έλεγε οτι δεν παρακολουθεί και θέλει να του δίνω σημειώσεις δεν θα τον βοηθούσα.Ας ακούγομαι κακός..

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.