Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Πως θα βρω δουλειά στην Αυστραλία;


eikonikos

Recommended Posts

Οι μισθοί τους , πράγματι, φαντάζουν εξωπραγματικοί σε σχέση με τα ελληνικά δεδομένα. Είναι τόσα τα λεφτά ώστε να ζήσουν αξιοπρεπώς,δουλεύοντας αρκετές ώρες της ημέρας. Έχουν αρκετά υψηλά ενοίκια και τα προϊόντα τους δεν είναι ιδιαίτερα φθηνά. Επίσης έχουν και υψηλή φορολογία , αντίστοιχη με τους ελληνικούς συντελεστές. Για παράδειγμα, σε εισόδημα 100.000 δολλαρίων Αυστραλίας έχουν συντελεστή 45%,ενώ ο ανώτερος φθάνει το 50%. Έχει, πράγματι, ευκαιρίες για δουλειά και ειδικά για μηχανικούς αλλά δεν είναι ο παράδεισος όπως προβάλλεται από τα Μέσα. Όλα τα παραπάνω μου τα απάντησε Έλληνας που γεννήθηκε , ζει και εργάζεται στην Αυστραλία.

 

Ακριβως τα ιδια εχω μαθει κ γω...Μπορει για μηχανικους να ειναι καπως καλυτερα τα πραγματα, αλλα οταν θα πας ως εργατης μαζι με αλλους 3-4000 και με το λομπι που εχει φτιαχτει ηδη για την Ελλαδα, ε δεν νομιζω να ειναι κ Η ευκαιρια... απλα επιβιωνεις κατι που εδω ειναι πλεον δυσκολο. Καποιοι παντως απο την μαζικη αυτη μεταναστευση θα βγαλουν πολυ χρημα...σαν να πουλας ολοκληρο κοπαδι ''αρνια'' ενα πραγμα...

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.