Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τροπολογία για την Γη Υψηλής Παραγωγικότητας


gvarth

Recommended Posts

Λύση στο σοβαρό πρόβλημα που έχει ανακύψει με τον χαρακτηρισμό των γαιών υψηλής παραγωγικότητας και απασχολεί χιλιάδες ιδιοκτήτες σε όλη την Ελλάδα , δίδεται με τροπολογία που ψηφίστηκε στο νομοσχέδιο για τους αγροτικούς συνεταιρισμούς.

 

Συγκεκριμένα με την τροπολογία που υπογράφουν οι υπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης κ.Σκανδαλίδης και Δικαιοσύνης κ.Παπαιωάννου τροποποιείται η διάταξη της παρ. 6 του αρ. 56 του Ν. 2637/78 ως εξής:

 

«Οι διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 56 του Ν. 2637/1998, όπως αυτή αντικαταστάθηκε με την παράγραφο 37 του άρθρου 24 του Ν.2945/2001 και τροποποιήθηκε με την παρ. 7 του άρθρου 9 του Ν.3851/2010 (ΦΕΑ Α’85), αρχίζει να ισχύει δέκα ημέρες μετά τη δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως της κοινής απόφασης των υπουργών Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, που εκδίδεται κατά τις διατάξεις της παραγράφου 2 του άρθρου 56 και μόνον για τις εγκαταστάσεις Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ).. Συμβολαιογραφικές πράξεις που συντάχθηκαν μέχρι τη δημοσίευση του παρόντος και αφορούν εκτάσεις του άρθρου 56 του Ν. 2637/1998 είναι έγκυρες και ισχυρές εφόσον δεν ακυρώθηκαν με αμετάκλητη δικαστική απόφαση».

 

 

Περισσότερα διαβάστε εδώ.

Link to comment
Share on other sites

αρχίζει να ισχύει δέκα ημέρες μετά τη δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως της κοινής απόφασης των υπουργών Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, που εκδίδεται κατά τις διατάξεις της παραγράφου 2 του άρθρου 56 και μόνον για τις εγκαταστάσεις Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ)..

 

Τι θελει να πει ο χαμμενος ποιητης???

Θα μας τρελανουν ΤΕΛΕΙΩΣ....

Link to comment
Share on other sites

Να δούμε πότε οι υπηρεσίες θα το πάρουν χαμπάρι και θα αρχίσει να λύνεται το θέμα..

 

Έχει δημιουργηθεί τεράσιο θέμα στα Χανιά, δεν βγάζεις ΟΑ εκτός σχεδίου ούτε με τάματα..

 

Τέλοσπάντων, να δούμε τι θα γίνει με αυτό το μπ#$%@ο που έχουμε μπλέξει..

Link to comment
Share on other sites

Φοβαμαι πως πηγαν να λύσουν ενα πρόβλημα και με αυτό θα δημιουργήσουν άλλο. Υπάρχει απίστευτο μπερδεμα με την κωδικοποίηση.

 

Θα επανέλθω αν μαθω κάτι

Link to comment
Share on other sites

καλησπερα, δεν ειδα να αναφερει κατι για τις αδειες που εχουν εκδοθει μεχρι σημερα σε αυτες τις περιοχες. θα πρεπει να τις εξασφαλισει πιστευω. αλλα μαλλον το υπουγειο μας δεν το θεωρει σημαντικο. ο κοσμος τρελαινεται που εχει βγαλει μια αδεια και φοβαται να χτισει.

Link to comment
Share on other sites

Ας δημιουργησουν στις ΑΠΕ προβλημα..

Εμενα δεν με νοιαζει...

 

nana10

Δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ θεμα με τις ΟΑ που εχουν ηδη εκδοθει..

Τελος...

 

ΥΓ. Εχει κανεις λινκ για την ψηφισμενη τροπολογια..???

Link to comment
Share on other sites

Τι σου πω συναδελφε..

Για τις ΑΠΕ γτ???

Αφου ειπαμε οτι και τωρα δινεται μια βεβαιωση οτι εισαι το 1% του συνολου της ΓΓΥΠ και μια χαρα Φ/Β και ανεμογεννητριες βαζεις...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.