Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νέο τέλος στα ακίνητα ανακοίνωσε ο Ε. Βενιζέλος με... αιχμές κατά Γερμανίας


MScEng

Recommended Posts

Σε συζήτηση με τον εδώ διευθυντή της ΔΕΗ μου είπε ότι αν πληρώσω μόνο το λογαριασμό της ΔΕΗ στο παρακαταθηκών και δανείων, την δεύτερη φορά θα μου το κόψουν...ισχύει ή να αρχίσω τις σφαλιάρες από εδώ που μπορώ;;;

Link to comment
Share on other sites

Από ειδήσεις google (πριν μισή ώρα):

 

<<Το ειδικό τέλος επί των ακινήτων θα καταβληθεί από τους ιδιοκτήτες και δεν θα επιβαρύνει τους ενοικιαστές. Αυτό διευκρίνισε τη Δευτέρα σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ηλίας Μόσιαλος. Σημειώνεται ότι έως και το πρωί της Δευτέρας δεν είχε διευκρινιστεί εάν το νέο τέλος των ακινήτων θα καταβληθεί μόνο από τους ιδιοκτήτες ή και από τους ενοικιαστές, στο όνομα των οποίων είναι οι λογαρισμοί της ΔΕΗ.>>

 

Τώρα βέβαια αύριο είναι μια άλλη μέρα...και μπορεί να ακούσουμε κάτι άλλο..

Link to comment
Share on other sites

Φυσικά και είναι το λογικότερο. Το θέμα είναι πώς θα υλοποιηθεί πρακτικά.

 

Γιατί η ΔΕΗ χρησιμοποιείται λόγω της οργανωμένης βάσης δεδομένων που έχει και της προφανούς της δυνατότητας για άμεση είσπραξη, σε αντίθεση με τις εφορίες.

 

Η προφανής απειλή για άμεση είσπραξη, υλοποιείται με διακοπή της ηλεκτροδότησης.

 

Αλλιώς, και μέσω εφορίας της δουλειά τελικά θα την κάνανε..

Link to comment
Share on other sites

ποιος Ηλίας Μόσιαλος? Ποιος αξιόπιστος δημοσιογράφος που σέβεται τους αναγνώστες του ρωτάει τον Κυβερνητικό εκπρόσωπο αυτής της χώρας? Ξέρει ο ίδιος?

Link to comment
Share on other sites

Από χτές μου έχει σηκωθεί το αίμα στο κεφάλι με αυτό το μέτρο.

 

Επειδή το κράτος δεν μπορεί να μαζέψει φόρους από το ΕΤΑΚ 2009 και το ΦΑΠ 2010 βάζει φόρους μέσω ΔΕΗ τώρα. Δεν θέλω να αναλωθώ σε κοκορομαχίες για το ποιά μέτρα είναι δίκαια και ποιά άδικα στα ακίνητα. Είχα συγκεντρώσει κάποια χρήματα στην άκρη για να μπορώ να πληρώσω όλους τους φόρους κατοχής που θεωρητικά πάντα θα ερχόντουσαν από Νοέμβριο ως αρχές 2012 και τελικά θα πληρώσω και τέλος στην ΔΕΗ και τους άλλους φόρους αργότερα.

 

Τελικά θα πάω να γραφτώ ΟΑΕΔ ως άνεργος μπας και μπορέσω να αποφύγω έναν φόρο που από οτι φαίνεται θα αφορά μόνο τα τετραγωνικά και δεν θα λαμβάνει υπόψη την παλαιότητα.

 

Η υπομονή μου με αυτή την κυβέρνηση έχει εξαντληθεί εντελώς πλέον. Έχουνε χάσει την μπάλα σε όλα τα επίπεδα.

 

Άκουγα την ομιλία Βενιζέλου όταν ανακοίνωσε το μέτρο και δεν ήξερε τι να πεί. Οτι αυτό δεν αποφασίστικε από την τρόικα και το ΔΝΤ αλλά οφείλετε στην περιρέουσα ατμόσφαιρα που υπάρχει για την χώρα μας εξαιτίας των στρεβλώσεων του κρατικού μηχανισμού και επειδή το ένα νούμερο ανέβηκε τόσο τις % αλλά το άλλο έπεσε τόσο τις %.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ θα πρότεινα το εξής : Το ειδικό τέλος αρχικά να πληρώθει από όσους ψήφισαν αυτούς τους αθλίους και Χ2 για όσους τους ξαναψηφίσουν.

Και εγώ αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη της προτασής μου.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ θα πρότεινα το εξής : Το ειδικό τέλος αρχικά να πληρώθει από όσους ψήφισαν αυτούς τους αθλίους και Χ2 για όσους τους ξαναψηφίσουν.

 

Επειδή κάτι τέτοιο δε μπορεί να γίνει σε καμία περίπτωση, είναι βέβαιο ότι φτάσαμε στα πρόθυρα εμφυλίου. Ήδη κοιταζόμαστε στους δρόμους καχύποπτα για να υποθέσουμε πολιτικές πεποιθήσεις. Είναι πάρα πολύ κοντά και το ξύλο έτσι χωρίς αφορμή καν.

Link to comment
Share on other sites

Μη στενοχωριέστε, έρχεται ο Σαμαράς που τα έχει όλα κοστολογημένα.:rolleyes:

 

Καλά..μιλάμε για δράμα σκοτεινό..Μανώλης, Πιπιλή, Ντινόπουλος, Σταικούρας, Αρούλης..

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.