Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Οι Αυστραλοί αναζητούν μηχανικούς...


babis.lou

Recommended Posts

Ομοια απορριπτική απάντηση έλαβα και εγώ.

Μήπως να σκεφτώ την Βραζιλία καθώς έχω παθολογική αδυναμία στις Βραζιλιάνες??? :)

Link to comment
Share on other sites

εγω συμφωνω σε πολλα με ζαβι.....

 

στην τελικη παντα μαρεσε ο ντανκαν μακλαουντ της φατριας των μακλαουντ Ο ΧΑΙΛΑΝΤΕΡ....ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ....

 

οποιος μπορει να πει και να υπερασπιστει το μοΤο παραφραση μου......ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ......εχει προοπτικες παντου ακομα και εδω αν κατσει......στην τελικη αν πας σαν ζητουλας εδω ζητουλας θα εισαι και εκει απλα εδω υπαρχουν πολλοι και περνας απαρατηρητος....

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχουν πιστεύω 2 κατήγορίες ανθρώπων.

Αυτοί που πραγματικά ενδιαφέροναι για δουλειά στο εξωτερικό γενικά (μην καλλάτε στην Αυστραλία σαπουνόπερα έγινε), έχει ωριμάσει σαν σκέψη και χτυπάν όπου υπάρχει δουλειά, βλέπουν το στόχο και τον κυνηγάν χωρίς πισωγύρισμα. Τους περιέγραψε ο Ζαβι πάνω κάτω...

Η άλλη κατηγορία είναι αυτόι που κουβέντα να γίνεται, παω εδώ παώ εκεί παω στην Αμερική, αλλά πίνω καφέ Γλυφάδα. Ενίοτε γουστάρουν ημερίδες, ενημερώσεις (θα γίνει μουντιαλ στη Βραζιλία πάμε?) αλλά μέχρι εκεί.

Ελπίζω να βάλανε κάποια κριτήρια και αυτούς που δέχτηκαν τελικά στην ημερίδα να μην είναι άτομα της 2τερης κατηγορίας αλλά της 1ης.

Link to comment
Share on other sites

Και εγώ τον ήπια.

 

τον καφε στην γλυφαδα?

 

ασε τους κακομοιρηδες του καφεμπορους τους αναγκασε ο δημαρχος να μαζευτουν απο την πρασια

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα σε ολη την παρεα και καλως σας βρηκα.προσφατα εβγαλα μια σχολη μηχανοσυνθετης α/φων και επιδη εδω δεν υπαρχει περπτωσει να βρω δουλεια(λογο βισματος ακομα και σε εργολαβο βισμα θελει)και για αλλους λογους θελω να φυγω για εξω!!!!θεληση υπαρχει!μονος μου ειμαι δεν εχω οικογενεια(παλι καλα!!!!)μονο που εχω ενα μικρο μικρο προβλημα ΑΓΓΛΙΚΑ!!!ξερω οτι ειναι δυσκολο χωρις αγγλικα αλλα δεν εχω να χασω κατι!!!ακουσα οτι ζειτανε στην αυστραλια μηχανικους α/φων ισχυει?και ναι υπαρχει καποιο link?

Link to comment
Share on other sites

Μ αρέσει η Ελλάδα που όχι μηχανές αεροσκαφών δεν φτιάχνουμε αλλά ούτε πετάλια για ποδήλατα κι όμως φτιάχνουμε σχόλες για αυτά, αντί να φτιάξουν σχόλες για μηχανές να μαζεύουν τις ελιές.

Link to comment
Share on other sites

φιλε Didonis πιστεψε με μπορουμε να φτιαξουμε τα παντα και το μυαλο εχουμε και τα χερια και οτι χρειαστουμε. Εχω γνωρισει Ελληνες που πραγματικα τους κόβει!!!!αλλα δεν μας αφηνουν μας θελουν να ασχολουμαστε με το ποδοσφαιρο και να αραζουμε στις καφετεριες!!!!δυστυχώς........:evil:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.