Μετάβαση στο περιεχόμενο

Άδεια για υπαίθρια αποθήκη φιαλών υγραερίου


Recommended Posts

Γεια σας,

 

Έχω αναλάβει να βγάλω άδεια εγκατάστασης-άδεια λειτουργίας για υπαίθρια αποθήκη φιαλών υγραερίου και ο υπάλληλος στο Ανάπτυξης μου είπε πως πρέπει να έχω γραφείο-τουαλέτα. Γραφείο για να κόβονται τα δελτία αποστολής - τιμολόγια και τουαλέτα για το προσωπικό.

α) Ο πελάτης θα κόβει δ.α.-τιμολόγια από το φορτηγό του ( χειροκίνητα)

β) Τουαλέτα δεν χρειαζόμαστε διότι ο πελάτης θα πηγαίνει εκεί θα φορτώνει και θα φεύγει, δεν θα είναι κάποιος εκεί επί μονίμου βάσεως.

 

Γνωρίζει κάποιος καταρχήν αν είμαι υποχρεωμένος να βάλω τουαλέτα και γραφείο? και κατα δεύτερον καμιά συμβουλή πως να το χειριστώ?

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Καλησπέρα συνάδελφοι, έτυχε και σε μένα μια παρόμοια περίπτωση, μου είπαν στο τμήμα βιομηχανίας που βγάζουν την άδεια, να υπάρχει στο οικόπεδο μια μικρή αποθήκη με λουτρό. Γνωρίζει κανένας την νομοθεσία για την συγκεκριμένη περίπτωση για να έχω ένα μπούσουλα...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Να επαναφερω το θεμα. Σημερα πηγα στην Δνση Ανάπτυξης για να ρωτησω για μια περιπτωση, που δεν μου ξανατυχε, δραστηριοτητας αποθηκευσης και διακινησης φιαλων υγραεριου. Με 1000 ζορια ο βαρεμενος υπαλληλος μου ειπε 2-3 πραγματακια (με το τσιγκελι...). Εν ολιγοις χρειαζεται αδεια εγκ/σης, αδεια λειτουργιας αποθηκευσης φιαλων και τελος αδεια λειτουργιας διακινησης...

Μπορει να μας επιβεβαιωσει καποιος συναδελφος την νομοθεσια και εν συντομία τα βήματα της διαδικασίας ? Τα σχετικα που βρηκα ειναι η Δ2/16570/16-9-2005 και ο Ν.3054/2002.

 

Καποια ερωτηματα επισης ειναι α) αν χρειαζεται (εστω και μικρος) ενας κλειστος χωρος. Το προς εγκατασταση οικοπεδο εχει νομιμα ανοιχτα στεγαστρα  και β) Για την πυρασφαλεια του συγκεκριμενου ισχυει η Υ.Α. Δ3/14858/1993 ?  :confused:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Να ρωτήσω και εγώ κα΄τι επί του θέματος. η αποθήκευση φιαλών υγραερίων από θέμα χρήσης γης υπάγεται στην Αποθήκευση-Χονδρικό εμπόριο, ή στις βιοτεχνίες -βιομηχανίες.  Δηλαδή αν σε κάποια περιοχή (π.χ. ΖΟΕ Ε) δεν επιτρέπεται η εγκατάσταση βιοτεχνίας-βιομηχανίας, δεν επιτρέπεται και η αποθήκευση φιαλών υγραερίου για χονδρικό εμπόριο αυτών;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.