Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Δήλωση μηχανικού για μη ύπαρξη αυθαιρεσιών


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 3,6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ναι γίνεται αναφορά σε παλαιότερο συμβόλαιο, αλλά με τη δήλωση τι γίνεται? Μάλλον θα τα διαγράψω με το χέρι για να είμαι εντάξει..

Link to comment
Share on other sites

Παιδια λιγη βοηθεια με την ψιλη και την επικαρπια? Μια γνωμη που πηρα ηταν να βαλω τον επικαρπωτη και τους δυο ψιλους κυριους να τους βαλω στις παρατηρησεις.

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστω συναδελφε. Για μεταβιβαση καταστηματος με αδεια 10 ετιας εντος σχεδιου θελει και εκει τοπογραφικο με εγσα?? οι συμβολαιογραφοι δεν ξερουν τι να ζητησουν μου φαινεται.. και κατι αλλο τωρα που σε βρηκα, υπαρχει ενα προτυπο βεβαιωσης για ταδομητο οικοπεδο? (ζητησε κι αλλος συναδελφος πιο πανω αλλα δεν του απαντησαν)

Link to comment
Share on other sites

Οι βεβαιώσεις απαιτούν εξαρτημένο τοπογραφικό για τα πάντα αλλα σύμφωνα με φήμες αυτο είναι κάτι που θα αλλάξει τις επόμενες μέρες. Λογικά για ότι είναι εντός σχεδίου και με άδεια δεν θα απαιτείται καν τοπογραφικό. Όσο για την βεβαίωση, δεν έχει νόημα το δείγμα γιατί πρέπει να την κανεις ηλεκτρονικά μέσω του προγράμματος του ΤΕΕ ώστε να πάρει μοναδικό αριθμο το ακίνητο. Πας στο προγραμμα τακτοποίησης αυθαιρέτων, συμπληρωνεις τα γενικά στοιχεία σα να έχεις αυθαίρετο, χωρίς καμία παράβαση, κανείς γεωγραφικό προσδιορισμό, γράφεις σχόλια αν θέλεις, συμφωνηθεισα τιμή και τέλος τυπωνεις τη βεβαίωση (έχει ειδικό κουμπακι με PDF). Αυτήν και παραδιδεις μαζι με το τοπογραφικό (σφραγισμένα) στον συμβόλαιογραφο. Για περισσότερες λεπτομέρειες ρίξε μια ματιά στα threads εδώ γύρω, έχει άφθονα.

Edited by Makiaveli
Link to comment
Share on other sites

ναι ξερω οτι γινεται ηλεκτρονικα αλλα νομιζα γραφουμε στην τεχνικη εκθεση καποιο στανταρ κατεβατο (απο αυτα που κυκλοφορουσαν πριν πουν για ηλεκτρονικη υποβολη) να εισαι καλα παντως. Τωρα διαβαζα πιο πανω και μπερδευτικα παλι..αλλο βεβαιωση μη αυθαιρεσιας και αλλο βεβαιωση νομιμοτητας???

Link to comment
Share on other sites

Οχι το ίδιο εννοούμε. Για τα αδομητα το κείμενο της βεβαίωσης ήταν μέχρι πρόσφατα αλλ´αντ´αλλων όμως διορθωθηκε πρόσφατα οπότε δεν χρειάζεται πλέον κείμενο απο μας. Τυπωνεις κανονικά.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.