Jump to content
Newsletter: Εγγραφείτε στην ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Recommended Posts

Posted

Αυτό ακριβώς, αφαιρείς την προκαταβολή απο το ποσό της πρώτης ΑΠΔ.

Posted

Ναι ετσι ειναι τελικα. Δηλωνεις κανονικα τις εισφορες και βγαινει το εντυπο πληρωμης. Τοτε ...χειρόγραφα γραφεις το ποσο (εδω 29,39) και το αφαιρεις απο το συνολικο που βγηκε στο εντυπο. Το πας και το πληρωνεις στην Τραπεζα.

• 4 months later...
Posted (edited)

Καλησπέρα!

Εχω περιπτωση εργασιων με αδεια μικρης κλιμακας με Πίνακα 3, οπου οι εργασιες ειναι πολυ λιγες και βγαινει πολυ

χαμηλότερο από 1 μεροκαματο. Βάζω 1 "στρογγυλο" ή υπαρχει κατι ωστε να μην πληρωθει και να συμπληρώσω μηδέν?

Edited by sgouromallis
  • 3 months later...
Posted

Καλησπέρα

Έχω βρει τους νέους πίνακες με τα ημερομίσθια αλλά δεν βρίσκω αν ισχύουν τα παλιά ποσοστά για τις εισφορές( 0,1995 και 0,65891).

Γνωρίζει κανείς αν έχουν αλλάξει?

Posted

Εχει αλλάξει η εισφορά εργοδότη.Τα σωστά είναι : ΙΚΑ εργοδ. = 0,64515 ΙΚΑ ασφ. = 0,1995

• Upvote 1
Posted

Στο site του ΙΚΑ γίνεται χαμός.

Υπάρχει αλλά έχει πολλά πράγματα μαζί κτλ.

Για πιο εύκολα:

http://www.insoft.gr/

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

Καλημέρα συνάδερφοι,

ζητώ συγγνώμη αν είμαι εκτός θέματος (δεν καταφερα να βρω σχετικό θέμα).

Πελάτης μου ζητάει να συντάξω πίνακα 3 του ΙΚΑ για να "κολλήσει" ένσημα σε κάποιους ελαιοχρωματιστές που θα απασχολήσει στο σπίτι του.

Εγώ θα κάνω την προμέτρηση των εργασιών και θα συμπληρώσω το πίνακα..εντελώς θεωρητικά,σωστά;

Υπογράφω..το δίνω..και τι ζητάω ως αμοιβή;; Πρέπει να το δηλώσω και στο ΤΕΕ;

Posted
Εγώ θα κάνω την προμέτρηση των εργασιών και θα συμπληρώσω το πίνακα..εντελώς θεωρητικά,σωστά;

Καθολου θεωρητικα.

Κανονικη επιμετρηση κανεις.

Θες σχεδιο ή αυτοψια.