Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Αξιοπιστία γεωδαιτικών σταθμών Ti photonics, Stonex, South


thomas

Recommended Posts

Για τον South NTS-355R που γνωρίζω έχω να πω πολύ καλά λόγια. Είναι βέβαια μοντέλο παλαιότερο του 2016 προφανώς. Υπήρχε κάποιο πρόβλημα επικοινωνίας του οργάνου με τα windows 10 αλλά λύθηκε με την αντικατάσταση του καλωδίου σύνδεσης.

Edited by ntanos
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 52
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Για τα λεφτά τους καλά τα south. Ο 362R (2015 τον είχαμε πάρει νομίζω) κάνει ότι λέει, δεν έχει όμως τα οπτικά του nikon (που επίσης έχω, το οποίο όμως κόστισε τα 2πλάσια ευρώπουλα) και ενώ βλέπω στόχο καθαρά δεν μου δίνει μέτρηση (ανάμεσα από πυκνά φύλλα πχ). Το nikon με υποψία στόχου μετρά (με ακρίβεια).Κατά τα άλλα, μια φορά κόλλησε το laser (έκλεισα άνοιξα και όλα οκ), οι μικροβατικοί δεν ανταποκρίνονται όπως θέλω, οι μπαταρίες δεν τελειώνουν ποτέ, σύνδεση με pc οκ, ο αντιπρόσωπος απαντά άμεσα στο τηλ και αν βγεί Π.Ε (μακρυά απο εμάς) ε , δεν ξόδεψα και μια περιουσία.Αν μου βγάλει 7+ χρόνια θα είμαι οκ.Α, και το on board software δεν με τρέλανε κιόλας (προτιμώ σαφώς του nikon)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.