Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Αλλαγή Βιβλιαρίων ΤΣΜΕΔΕ


vkoumoul

Recommended Posts

Όχι. Τα τηλέφωνα στο ΤΣΜΕΔΕ της Κολοκοτρώνη είναι γνωστό ότι δεν τα απαντάνε καν. Πηγαίνεις πρωί (πολύ) και παίρνεις -αν είσαι τυχερός και προλάβεις- ένα από τα 150 νούμερα. Ο ΚΥΤ έχει ανακοίνωση ότι εξυπηρετεί 150 νούμερα την ημέρα (εμάς τους ασφαλισμένους του εννοεί μάλλον!).

Edited by tpanag
Link to comment
Share on other sites

Για οσους θελουν να πανε να αλλαξουν το βιβλιαριο, οταν λενε πρωι εννοουν πριν τις 7, για να προλαβεις να παρεις νουμερο. Μην κανετε καν το κοπο να πατε κατα τις 11 για παραδειγμα...

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

βεβαια, τετοια 'νουμερα' που είμσατε ως κλάδος αυτά ανεχόμαστε

 

ΥΓ σε ευχαριστούμε golfaki

Edited by myri
Link to comment
Share on other sites

Λάβετε επίσης υπόψη ότι, σύμφωνα με αναρτημένο χαρτί στο ΤΣΜΕΔΕ Αθήνας, τα νέα βιβλιάρια δεν θα παραδίδονται αυθημερόν (αν και μάλλον στάθηκα τυχερός αφού η υπάλληλος μου το παρέδωσε άμεσα).

Είναι επειδή τώρα που δεν έχουμε πολλές δουλειές έχουμε πολύ ελεύθερο χρόνο και φροντίζουν να μας τον γεμίζουν... :|

Link to comment
Share on other sites

Μην ασχολείστε. Δε χρειάζεται εφόσον έχετε ακόμα κενά φύλλα. Μέχρι τέλος του 2012 ισχύουν κανονικά τα παλιά (βιβλιάριο+συνταγολόγιο), στην Αγ. Παρασκευή που ρώτησα μου είπαν ότι τους έχουν τελειώσει και ότι το νέο σύστημα με τα αποκόμματα (όταν τους το προέβαλα ως επιχείρημα), είναι πιο μπελαλίδικο από το παλιό. Τέλος πάντων αρνήθηκαν να μου τα αλλάξουν συνοπτικά όταν τους είπα ότι έχω ακόμα φύλλα. Πολύ ασχοληθήκαμε με τόσο ασήμαντο θέμα νομίζω...

Κάτι άλλο για όποιον γνωρίζει επειδή το ξέχασα να τους ρωτήσω: στα παραρτήματα όπως της Αγ. Παρασκευής θεωρούν βιβλιάρια και δίνουν ενημερότητες ή θα πρέπει να διακινδυνεύσω οπωσδήποτε την ψυχική μου ηρεμία και τη σωματική τους ακεραιότητα στην Κολοκοτρώνη; Αυτοκόλλητο δε μου στέλνουν λόγω διακανονισμού και πρέπει να θεωρώ πηγαίνοντας αυτοπροσώπως όσο διαρκεί αυτός (άλλο ανέκδοτο αυτό!).

Link to comment
Share on other sites

Για να θεώρηση βιβλιαρίων μόνο στα κεντρικά. Στην Αγ.Παρασκευή πήγα γι'αυτο τον λόγο και δεν....

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Πράγμα το οποίο σημαίνει δηλαδή, ότι και να είχαν όρεξη να κάνουν τη δουλειά τους και να με εξυπηρετήσουν στην Αγ. Παρασκευή, θα ήταν αδύνατο γιατί δεν έχω αυτοκόλλητο για το 2012 παρά το ότι είμαι "ταμειακά εντάξει"; Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει τότε ΤΙ ΣΤΟ ΔΙ@ΟΛΟ τα χρειαζόμαστε τα παραρτήματα και πληρώνουμε τους υπαλλήλους και τα ενοίκια των χώρων; Αφού ενημερότητες δε βγάζουν, εισφορές δε μπορούμε να πληρώσουμε εκεί, βιβλιάρια δε θεωρούν, διακανονισμό δεν κάνουν, τι εξυπηρετεί η ύπαρξή τους; Να μαζεύουν μόνο τα κωλόχαρτα των δαπανών περίθαλψης για να μας πιστώνουν τον λογαριασμό; Να τους πληρώνουμε και κούριερ αν είναι έτσι να τους τα πηγαίνει στο "κεντρικό" ή και στα σπίτια τους προκειμένου να χάνουμε τον καιρό μας!

Edited by tpanag
Link to comment
Share on other sites

Ναι είναι απίστευτο....Την ίδια απορία έχω και εγώ για τα παραρτήματα....

Και να φανταστείς ότι για τους ίδιους λόγους με τους δικούς σου, 2-3 συνάδελφοι όταν πήγα τσακώνονταν με τους υπαλλήλους. Φυσικά άκρη δεν έβγαλαν, και είχαν να αντιμετωπίσουν επίσης κάποιους συνταξιούχους που φώναζαν για την καθυστέρηση στην εξυπηρέτησή τους....Τι να πεις

Link to comment
Share on other sites

Σήμερα πήρα τα νέα βιβλιάρια. Πραγματι ισχυει αυτό με τα 150 νούμερα. Μέχρι τις 8:15 είχαν εξαντληθεί όλα τα νούμερα (και τα 150), φανταστειτε ότι σήμερα ήτανε ουσιαστικά ημιαργία χωρίς τον πολύ κόσμο.

Αναμονή περιπου 3 ώρες (και είχα πάρει και από τα πρώτα νούμερα) και βάλε...

Για άλλη μια φορά το ΤΣΜΕΔΕ αποδεικνύει περίτρανα την ανογρανωσιά του και δικαιώς καταλαμβάνει την πρώτη θέση στην χειρότερη εξυπηρετηση. Περιττό να σας πώ ότι ξανά τσακωνόντουσαν και βριζόντουσαν εκεί μέσα οι ασφαλισμένοι με τους υπαλλήλους.

Link to comment
Share on other sites

και είχαν να αντιμετωπίσουν επίσης κάποιους συνταξιούχους που φώναζαν για την καθυστέρηση στην εξυπηρέτησή τους....Τι να πεις

 

Παρακαλάω να διανοηθεί ποτέ συνταξιούχος του ΤΣΜΕΔΕ να μου απευθύνει το λόγο! Θα τον κλάψει πρόωρα η φαμίλια του. Δε νομίζω να υπάρχει άλλος κλάδος στον οποίο οι προηγούμενες γενιές ξεπούλησαν τις επόμενες κατά τον τρόπο που το έκαναν οι δικοί μας.

Edited by tpanag
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.