Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Ενημέρωση


FotisK

Recommended Posts

Χαιρετώ τους συναδέλφους και όσους είχαν το μεράκι να ασχοληθούν με τον τομέα της μηχανικής. Είμαι ένας νέος φοιτητής -ηλεκτρολόγος μηχανικός- και εμπρόκειτο να φοιτήσω ως πρωτοετής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο της Ξάνθης.Εάν δεν σας είναι κόπος θα ήθελα μια περιληπτική ενημέρωση σχετικά με το πανεπιστήμιο μου αλλά και σχετικά με τις πλέον επαγγελματικές προοπτικές αυτής της κατεύθηνης ως μηχανικός - όχι όμως έτσι όπως ακούω από το κουτί της τρομοκρατίας (τηλεόραση). Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

Φίλε μου καλή αρχή και καλό κουράγιο, απο όσο ξέρω έχετε κατάληψη μέχρι και τη Τρίτη (απο τη τελευταία ενημέρωση που είχα). Κατά τα άλλα είναι καλή η σχολή εκεί που είσαι με καθηγητές (λίγους αλλά καλούς) να το κατέχουν το αντικείμενο. Όσο για το κτήριο είναι 3ετίας, ολοκαίνουριο!!! απο εκεί και πέρα για τις προοπτικές λόγω του ότι είμαστε στο μάτι του κυκλώνα της οικονομικής κρίσης οι επαγγελματικές προοπτικές όλων είναι ρευστές πόσο μάλλον εσύ που ξεκινάς τώρα τη φοίτησή σου. Ίσως όταν με το καλό τελειώσεις τα πράγματα να είναι καλύτερα (το εύχομαι). Υπομονή και επιμονή. Καλή φοιτητική ζωή και καλές σπουδές σου εύχομαι

Link to comment
Share on other sites

η αληθεια ειναι αυτο που σου ειπε και ο Avdiritis. οι καθηγητες στο τμημα των ηλεκτρολογων στην ξανθη ειναι καλοι και μες στα πραγματα γενικα και επισης βοηθανε τους φοιτητες που ενδιαφερονται, ειναι προσιτοι οχι ντιβες. εγω εμπ τελειωσα αλλα απο καποιες επισκεψεις που ειχα κανει ξανθη εχω να πω οτι συνολικα ηταν απο το καλυτερο προσωπικο που εχω συναντησει οπουδηποτε (καθηγητες, γραμματεις και φαρισαιοι και λοιποι ολοι ηταν πολυ ευγενικοι και εξυπηρετικοι). επισης η πολη της Ξανθης ειναι πολυ αγαπημενη και ομορφη!

τωρα οσο αφορα το επαγγελμα κανεις δεν ξερει να σου απαντησει με ασφαλεια, το μονο που θα μπορουσα να σου πω σαν γενικο τιπ ειναι οτι μια σταθερη αξια που δεν χανεται και σου προσφερει ευελιξια ειναι οτι αφορα την πληροφορικη, οποτε γνωμη μου ειναι καλο το υπολοιπο ηλεκτρομηχανιλικι αλλα προσπαθησε να μαθεις και οσα περισσοτερα μπορεις στον τομεα πληροφορικη. καλες σπουδες ευχομαι και καλη αρχη! και να περνας ομορφα!

Link to comment
Share on other sites

@FotisK

 

Αυτό που μπορώ να πω για το πανεπιστήμιό σου είναι μονάχα ΕΝΑ πράγμα:

Ότι είναι κοντά στο πανεπιστήμιο της Κομοτηνής!!!

Link to comment
Share on other sites

Eπίσης κάτι ακόμα.Άκουσα ότι υπάρχει αντίστοιχο site που απευθύνεται στους ηλεκτρολόγους μηχανικούς.Εάν κάποιος γνωρίζει οτιδήποτε ας με ενημερώσει! Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.