Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Ερώτηση για αγορά πανέλων


Fade2Black

Recommended Posts

Καλησπέρα, είμαι ηλ. μηχανικός και έκανε σκέψεις ένα φιλικό/οικογενειακό πρόσωπο να βάλει ένα δεκαράκι στο σπίτι του. Δεν έχω ξαναβάλει φ/β σε κάποιον, αλλά σκέφτηκα να το κάνω σε αυτόν για να μην πληρώσει πολλά, μιας και τιες μελετές και τα γραφειοκρατικά γενικά τα γνωρίζω. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής. Έστω ότι παίρνω κάποιες προσφορές από εταιρίες πανέλων. Η απόδειξη κόβεται κατευθείαν στον ιδιοκτήτη του σπιτιού; Εγώ σαν ιδιώτης μηχανικός του κόβω μόνο απόδειξη παροχής για τις μελέτες και το διαδικαστικά κλπ;

Συγνώμη αν είναι κουτές οι ερωτήσεις..

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Όπως θες το κάνεις. Δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο.

Μην κάνετε παράθεση ολόκληρου του προηγούμενου μηνύματος...

miltos

Link to comment
Share on other sites

Ρωτάω γιατί το συγκεκριμένο άτομο θέλει να κάνει αίτηση δάνειο και θέλω αν ξέρω αν πρέπει να φαίνονται κάπως τα τιμολόγια στην τράπεζα, αν παίζει κάποιο ρόλο κλπ.

Ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Άστον να πάρει το δάνειο, αυτό είναι δικό του θέμα , εσείς φτιάξτε ένα συμφωνητικό που να αναφέρει πως θα πληρωθείς και πώς θα γίνουν οι εργασίες και ποια υλικά θα χρησιμοποιηθούν και όταν με το καλό υπογράψετε τη σύμβαση με τη ΔΕΗ τότε αρχίζεις και παίρνεις λεφτά για τα υλικά και τα υπόλοιπα. Η τράπεζα θα σου ζητήσει στο τέλος ένα συνολικό τιμολόγιο για όλα για να εξωφλήση το τιμολόγιο. Και προσοχή στην προσφορά να βάλεις μέσα και το ποσό της ΔΕΗ το οποίο θα πληρώσεις εσύ για τον πελάτη σου, στο γενικότερο σύνολο γιατι κάποιες δεν σουν δίνουν λεφτά αν δεν πάρουν τη σύμβαση υπογεγραμμένη.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.