Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ποια είναι η γνώμη σας για το GRS 1-N TOPCON?


Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ GPS TOPCON GRS 1-N ΑΠΟ ΤΗΝ TOPCON. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΣΕ ΑΓΟΡΑ GPS (ΠΡΩΤΗ ΑΓΟΡΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ) ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΓΣΑ 87 (ΚΙΝΗΤΡΟ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ) ΣΕ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΥΡΙΩΣ (ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ). ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ TOPCON ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΡΓΑΝΟ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ. ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ HEPOS? ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ? ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ PRO MARK 200 ΑΠΟ ASHTECH? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

 

Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στους τίτλους των θεμάτων, όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. Χρησιμοποιείστε σας παρακαλώ την εντολή "Edit" και διορθώστε.

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής

Gousgounis

Edited by Gousgounis
Link to comment
Share on other sites

Το PM 200 ειναι μόνο ROVER , απαιτεί 3G σημα , σύνδεση με HEPOS ή ιδιωτικό δίκτυο και αν ποτε θελήσεις να το κάνεις ζευγάρι (base - rover) δεν γίνεται. Ισως πρέπει να κοιτάξεις το PM 100.

Link to comment
Share on other sites

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ BASE-ROVER ΠΑΡΑ ΕΝΑ ROVER? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ Κ ΤΟ HEPOS?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

base - rover η καλυτερη λυση , θα λυσει τα χερια σου , επειδη εισαι τοπογραφος μηχανικος προσεξε το μηχανημα που θα παρεις να χρησιμοποιηται και ως base και οχι μονο ως rover , διοτι σε περιοχες χωρις σημα 3g κινητης τηλεφωνιας το μηχανημα θα ειναι αχρηστο .

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Καλησπέρα. Αν δεν κάνω λάθος το σήμα 3g εξαρτάται από την περιοχή. Υπάρχει λοιπόν πιθανότητα να πάρω ένα base και σε περιοχή χωρίς σήμα να μου μείνει άχρηστο? το λέω γιατί ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα ProMark 100.

Ποια η γνώμη σας για το ΗΕPΟS??

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ!ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟΥ GPS ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ TOPCON GRS-1N ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟ ALTUS APS-3 ΘΑ ΕΠΙΣΥΝΑΨΩ ΚΑΙ ΤΑ LINK ΓΙΑ ΤΑ 2 ΟΡΓΑΝΑ.ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΙΔΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 7500€ ΣΥΝΟΛΙΚΑ.ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ?ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ ΟΣΟ ΝΑ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ..

 

http://www.treecomp....mart&Itemid=747

 

http://www.landmark.com.gr/aps3.html

 

Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στους τίτλους των θεμάτων, όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. Χρησιμοποιείστε σας παρακαλώ την εντολή "Edit" -> "Use Full Editor" και διορθώστε.

 

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής

Gousgounis

Edited by Gousgounis
Κεφαλαία
Link to comment
Share on other sites

Ζόρικη εποχή για να προβείς σε τέτοια αγορά τέτοιους καιρούς. Εκτίμησε πόσες δουλειές θα έχεις μήπως κάνεις την δουλειά σου οικονομικότερα είτε σε συνεργασία με κάποιον τοπογράφο συνάδελφο είτε με ενοικίαση οργάνου.

Link to comment
Share on other sites

Θα το χρησιμοποιήσω σε νησί της επαρχίας και μάλιστα δεν έχουν gps οι τοπογράφοι εκεί οπότε επ'αυτής της βάσης κινήθηκα!!Τώρα αν είναι σωστό θα δείξει ως κίνηση θα δείξει..Πάντως έχουν έρθει κάμποσοι που ζητάν τοπογραφικά..Και δεδομένου ότι πλέον οι άδειες θέλουν εξάρτηση..Τι να πω..

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.