Μετάβαση στο περιεχόμενο

ένα μικρό παράδειγμα


Recommended Posts

έχουμε τεμάχιο εκτός σχεδίου 7000 τ.μ. και μέσα έχουμε μία αποθήκη με Ο.Α. για απόθήκη αλλά όχι στα 15 μ. που προβλέπονται αλλά στα 5 μ . από τα όρια σήμανσης Α. Επίσης μια αποθήκη σήμανσης Β όπου και αυτή έχει Ο.Α. αλλά και αυτή παραβίαση Δ. και μια κατοικιά Κ.Χ. χωρίς αδεια εντελλώς Σημανσης C σε συνέχεια της αποθήκης Β.

 

( αν αναρωτιέσται συνάδελφοι πως σε ένα τμχ έχουμε 2 αποθήκες, τα 7000 τ.μ προήλθαν από συνένοση 2 τμχ. υποδιαίστερου εμβαδού τα οποία είχαν ανεγερμένες ήδη τισ αποθήκες Α,Β)

 

Τώρα στην περίπτωση αυτή για την αποθήκη Α έχουμε πρόστιμο για όλα της τα τ.μ. σαν παραβιάση Δ. Για την Β ομοίως με Α. Για το σπίτι C το δηλώνουμε τώρα και βγάζουμε αδεια για εκτοσ σχεδίου δόμηση.

 

Ο συλλογισμός μου είναι σωστός;;;;;;;;

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων......

 

ελπίζω το επισυναπτόμενο σκιτσάκι νβα σας βοηθήσει.Με μπλέ απεικονίζεται η προβλεπομενη αποσταση 15 μ απο τα όρια που δομούνται οι αποθήκες.

post-4712-131887279192_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.