Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σεμινάρια ΙΕΚΕΜ ΤΕΕ για τα αυθαίρετα


Recommended Posts

Το ΙΕΚΕΜ σε συνεργασία με το ΤΕΕ έχει ανακοινώσει σεμινάριο 80€ για την τακτοποίηση αυθαιρέτων. Πρόκειται για τηλεκπαίδευση ασύγχρονη (δηλαδή όποτε υπάρχει χρόνος βλέπεις τα video), ερωτοαπαντήσεις από ειδικούς κλπ.

 

Υπάρχουν απόψεις και εμπειρίες πάνω σε αυτό? Διότι οι δικές μας απόψεις όσο τεκμηριωμένες και να είναι δεν καλύπτουν τις δυνατές ερμηνείες του νόμου και τις ασάφειες...

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα.

Προσωπικά είχα κάνει αίτηση και σκεφτόμουν να το παρακολουθήσω αλλά...διαβάζοντας την ανάλυση του στο site μου δόθηκε η εντύπωση ότι θα είναι πολύ θεωρητικό και όχι επί της ουσίας του Νόμου. Αν συνάδελφος έχει κάποια άλλη γνώμη θα με ενδιέφερε να την μάθω.

Link to comment
Share on other sites

Σήμερα το παρέλαβα και παρακολούθησα μερικά κεφάλαια. Αναφέρεται σε γενικότητες και δεν λέει τίποτα για όσα μας απασχολούν. Θεωρώ πως αν δεν ενημερωθεί με όλα τα πρακτικά ερωτήματα που μας απασχολούν, δεν αξίζει τα λεφτά του.

Παρόλα ταυτα, παρεχονται και κάποιοες πολύτιμες πληροφορίες, σχετικά με τις ευθύνες των Μηχανικών. Η βεβαίωση δομικής τρωτότητας καθιστά τον υπογράφοντα ποινικά υπευθυνο σε περιπτωση αστοχιας. Προσωπικά πίστευα ότι η ευθύνη των Μηχανικών θα ήταν περιορισμένη λόγω του ταχέως οπτικού ελέγχου.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Υπάρχει κάποιο link για να παρακολουθήσουμε το σεμινάριο που έγινε στις 25/11???

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.