Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Πράξη Εφαρμογής


akius

Recommended Posts

το σχέδιο που έχω πρέπει να είναι με τον 1337/83 γιατί για κάποια άλλα ο.τ αναφέρεται σε Δ.Ε του 89. Δεν υπάρχουν όμως οι συν/νες. Τις ζητάω από την πολεοδομία?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

@PAPADEA ναι οι μεμονωμένες καθώς και οι διορθωτικές εγκρίνονται πια με απόφαση περιφερειάρχη (παλιά γινόταν με αποφ. Νομάρχη)

 

 

@eirinika , η διορθωτική που κάνεις προφανώς θα βγάλει νεες εισφορές. Επειδή στην Π.Ε. στους πολυιδιοκτήτες , οι στήλες των εισφορών υπολογίζονται στο σύνολο της ιδιοκτησίας τους, και αναλογίζονται επιμεριστικά σε όποιον ή όποιους ήταν ιδιοκτήτες 10-3-82. Δηλαδή, η πελάτισσα σου απ΄ οτι κατάλαβα ήταν αρχική σε μια ιδιοκτησία και μη αρχική σε μια δεύτερη. Εσυ θα υπολογίσεις:

Α) την συνολική εισφορά (γη και χρήμα) που είχε η πελάτισσά σου στις 10-3-82

Β) την εισφορά που είχε ο ιδιοκτήτης της 2ης ιδιοκτησίας στις 10-3-82

και θα την αναλογίσεις στις σημερινές επιφάνειες. Στις στήλες 6,7,9,10 λογικά θα βάλεις αστερίσκο (*) και το άθροισμα των εισφορών, μπαίνει σε παρένθεση , λίγο πιο χαμηλά (3-4 γραμμές τη βάζω εγω)

Έπειτα τρέχεις την πράξη και ελέγχεις το ισοζύγιο της ιδιοκτησίας σου, βάσει της συνολικής επιφάνειας που πρεπει να λάβει και την συνολική επιφάνεια που πραγματικά λαμβάνει με την Π.Ε. Ότι προκύψει (αποζημίωση ή μετατροπή) μπαίνει πάλι σε παρένθεση.

Η γραμμή αυτή με τις παρενθέσεις πρέπει να φαίνεται σε ΟΛΕΣ τις ιδιοκτησίες του πολυιδιοκτήτη, σε όσες σελίδες της Π.Ε. "πατάει" η ιδιοκτησία

αν και λίγο καθυστερημένα,ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.