Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Παράταση υποβολής έως τέλος Νοεμβρίου 2011


thanar

Recommended Posts

Με τα προβλήματα που παρουσιάζονται τελευταία στο michanikos.gr θα μπορούσα να το δικαιολογήσω, αλλά και πάλι μου κάνει εντύπωση πώς κανείς μέχρι τώρα δεν αναφέρθηκε στη νέα παράταση που ανακοίνωσε το υπουργείο ανεπίσημα για τέλος Νοέμβρη. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάτι επίσημο, γιατί σήμερα άκουσα πως αφορά σε πρόσθετα στοιχεία σε ήδη εισαγμένους φακέλους και όχι σε νέες υποθέσεις.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

ΤΟ υπουργείο εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

 

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, λαμβάνοντας υπόψη την σημαντική προσέλευση των πολιτών τις τελευταίες ημέρες στις υπηρεσίες, καθώς και την ανάγκη να διευκολυνθούν εξαιτίας των απεργιών και των καταλήψεων το προηγούμενο διάστημα, παρατείνει την προθεσμία της ρύθμισης που αφορά στην υπαγωγή της ρύθμισης των ημιυπαιθρίων μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου.

 

=1342&language=el-GR"]http://www.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=362&sni[524]=1342&language=el-GR

Link to comment
Share on other sites

Με το =1342&language=el-GR"]Δελτίο Τύπου 27.10.2011 παρατείνεται η προθεσμία υπαγωγής στη ρύθμιση μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου 2011.

 

http://www.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=761&language=el-GR

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Η πληρωμή της 1ης δόσης γίνεται με βάση το αρθ. 29, παρ.3 του Ν. 4014 έως τις 30/12/2011 για όλες τις έως τώρα υποβληθείσες αιτήσεις. Προφανώς θα παραταθεί και αυτή κάποια στιγμή, ολικά ή εν μέρει.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

'Οχι δεν θα δοθεί νέα παράταση. Στο καλό ...Ν.3843! Σε ευχαριστούμε, βγάλαμε το ..."ψωμάκι" μας δύο χρόνια τώρα, που δεν είχαμε κάτι άλλο να κάνουμε. Να μας ...ξανάρθεις!!!

Link to comment
Share on other sites

Θεωρώ, ότι η πληρωμή της Α' δόσης ή του εφάπαξ για τον Ν.3843 δεν θα παραταθεί. Το έχουν προβλέψει οι ..."πονηροί"!!! Αρχίζει και μετράει τόκος, αν θυμάμαι καλά 1% για κάθε μήνα. Στους τρεις μήνες την έκανες ..."λαχείο". Βρίσκεσαι εκτός της ρύθμισης, χάνεις το παράβολο και ο φάκελλος πάει στο Τμήμα Αυθαιρέτων της αντίστοιχης πολεοδομίας.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.