Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τακτοποίηση σε οικοδομή που δεν έχει τελειώσει.


Recommended Posts

Έχω μια περίπτωση εργολάβου ο οποίος έχει κλείσει τα ημιυπαίθρια του έξω χωρίς να έχει τελειώσει η οικοδομή ακόμα. Θέλει να τα τατκοτοίησει με τον Ν.4014/11 το θέμα είναι ότι στον νόμο αναφέρει ότι τακτοποιούντε (.... κτίρια των οποίων έχει ολοκληρωθεί ο φέρων οργανισμός και χρήσεων, που έχουν εγκατασταθεί, μέχρι την ημερομηνία κατάθεσης στου παρόντος στη βουλή 28.7.2011.....). Αυτός είχε τελειώσει τότε και τα τούβλα μπορεί να τα τακτοποιήσει; Ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Ο νόμος μιλάει για εργασίες επισκευής και συντήρησης για λόγους υγιεινής και αισθητικής, με ότι αυτό συνεπάγεται, αλλά και σε σεμινάριο του ΙΕΚΕΜ η κα Λεμπέση ήταν σχεδόν κάθετη ότι δεν αποπερατώνονται και ότι και καλά τα δηλώνεις για να γλυτώσεις μελλοντικά πρόστιμα. Γιαυτό μάλλον τελείωσε τα και μετά δήλωσε τα.

Link to comment
Share on other sites

Πολύ καλά τα είπε ο συνάδελφος thkoyzel! Ο νόμος το λέει καθαρά ότι μόνο εργασίες επισκευής και συντήρησης επιτρέπονται, που σημαίνει ότι δεν μπορείς να προχωρήσεις σε αποπεράτωση.

Link to comment
Share on other sites

Λέει και αισθητική βελτίωση-αποκατάσταση. Αυτό τι μπορεί να σημαίνει; Θα περιμένουμε τους φωστήρες......

Link to comment
Share on other sites

Αν τα δηλώσω δηλαδή και ενώ χτίζω την υπόλοιπη οικοδομή κλείσω και αυτό τι γίνεται???? Έχω οικοδομή με αποπερατωμένο σκελετό αποδεδειγμένα με τιμολόγια μπετών μέχρι τέλη Ιουλίου και αυτή τη στιγμή είναι στα σοβατίσματα 'ολη η οικοδομή με ένα Η/Χ που έκλεισε. Να τον αφήσω δηλαδή ως έχει και να τελειώσω την άλλη οικοδομή, θα μας τρελλάνουν....

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.