Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Εκτιμητής ακινήτων


nk

Recommended Posts

στην εθνικη εχει αλλαξει εντελως το συστημα και πλεον οι εντολες (και ποιος θα ειναι ο εκτιμτης μιας υποθεσης) ερχονται απο την κεντροποιημενη υπηρεσια στην αθηνα.

 

πλεον τα υποκαταστηματα δεν υπεισερχονται πουθενα...

 

επαναλαμβανω ομως οτι εχει πολυ χαρτουρα ενω σε αλλες τραπεζες δινεις μια κολλα Α4 και φωτογραφιες.χαχαχα!

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 161
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μήπως κάνεις λάθος sundance? Το υπ/μα ΕΤΕ ειδοποιεί στην Αθήνα ότι είναι έτοιμοι για ανάθεση στον τάδε μηχανικό,οπότε αν τα έχεις καλά με την τράπεζα παίρνεις τις εκτιμήσεις. Η καλύτερη πάντως είναι η ΑΤΕ.Και καλύτερα χρήματα και απλοποιημένες διαδικασίες!!

Link to comment
Share on other sites

Το καλό επίσης με την ATE είναι ότι με τα Ανοιχτά Δάνεια Αγροτών μπαίνουν υποθήκη αγροτεμάχια ... οπότε και με το Google Earth κάνεις την δουλεία σου .

Πάντως στην εμπορική τράπεζα που ξέρω από έναν συνάδελφο η έκθεση είναι πιο απλοποιημένη και η εντολή δίνεται από τα κεντρικά

Τι σημαίνει αυτό ?? δεν έχεις πχ τον υποδιευθυντή να σου λέει βάλε τόσα για να πάρει τόσα (όσο πιο απρόσωπα τόσο πιο καλά )

 

Και κάτι άλλο που μου έτυχε πρόσφατα: Συνάδελφος (λέμε τώρα) εκβίασε εμέσως πλην σαφώς υποψήφιο πελάτη μου πως αν δεν δώσει την άδεια σε αυτόν δεν θα του υπογράψει να πάρει το δάνειο (εικονικό επισκευαστικό ενώ θέλει το θέλει για κατάστημα)... και δεν φτάνει μόνο αυτό του είπε τιμή +5000 πάνω. Τι να πει κανείς ??? ποια να είναι η θέση μου ??? να εκθέσω τον (πάντα υποτιθέμενο συνάδελφο) ή να πω ** **** ** *******, ** ***** * ***** (για τον ιδιοκτήτη) ... αφού τον προειδοποίησα και για τον "ΣΟΥΠΕΡ" μηχανικό και για το "ΣΟΥΠΕΡ" δάνειο - που "βρωμάει" για το μικρό επιτόκιο - 3 και κάτι αρχικό επιτόκιο σταθερό και μετά κυμαινόμενο.... Τα σχόλια δικά σας

 

Παρατήρηση: Να είστε πιο κόσμιοι και προσεκτικοί στην επιλογή των λέξεων που χρησιμοποιείτε. Τα γραπτά μένουν! Διορθώστε το κείμενό σας χρησιμοποιώντας την "επεξεργασία".

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum και ειδικότερα τον κανόνα υπ' αριθμό 4.

Ευχαριστώ, Χάρης.

Link to comment
Share on other sites

Μήπως κάνεις λάθος sundance? Το υπ/μα ΕΤΕ ειδοποιεί στην Αθήνα ότι είναι έτοιμοι για ανάθεση στον τάδε μηχανικό,οπότε αν τα έχεις καλά με την τράπεζα παίρνεις τις εκτιμήσεις.

 

σχεδον το αποκλειω.μιλαω για το νεο συστημα με πινακια αμοιβων και απευθειας αποστολη ΑΠΥ στα κεντρικα αθηνα.

 

πλεον σε παιρνουν τηλεφωνο απο τα κεντρικα.δεν εχει σχεση το υποκαταστημα.

Link to comment
Share on other sites

sundance, για να σε πάρουν από τα κεντρικά, κάποιος πρέπει να τους πει από το Υπ/μα ότι υπάρχει ο τάδε φάκελος και τον οποίο τον αναθέτουν στον τάδε μηχανικό και στον τάδε νομικό.Αυτή η διαδικασία ανάθεσης γίνεται με φαξ,από την τράπεζα στα κεντρικά υης μισθωμένης εταιρίας και όχι της ΕΤΕ.

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι ακριβώς έτσι . Ειδοποιεί το Υπ/μα ότι υπάρχει ο τάδε φάκελος αλλά από την Κεντροποιημένη Υπηρεσία αποφασίζεται σε ποιον μηχανικό θα δοθεί τελικά (τα κριτήρια αυτής της επιλογής δεν τα γνωρίζω ακόμα).

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.