Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Εκτός σχεδίου μη άρτιο και μη οικοδομήσιμο.


Recommended Posts

Καλησπέρα συνάδερφοι,

 

θα ήθελα τη βοήθειά σας για μια περίπτωση που έχω. Σε οικόπεδο 700 τ.μ. εκτός σχεδίου μη άρτιο και μή οικοδομήσιμο χωρίς Ο.Α. και οποιοδήποτε σχέδιο έχει κατασκευαστεί κατοικία 100 τ.μ. με υπόγειο 20τ.μ. επίσης μέσα στο οικόπεδο σε απόσταση από την κατοικία έχει κατασκευαστεί κλειστή υπέργια θέση στάθμευσης 30τ.μ. η οποία όμως είναι με βάση το τοπογραφικό διάγραμμα που έγινε βρίσκεται εκτός ορίων οικοπέδου. τι γίνετε σε αυτή την περίπτωση? μπορούν να τακτοποιηθούν το σύνολο των αυθαιρεσιών ή μόνο η κατοικία με το υπόγειο? τι γίνετε με την θέση στάθμευσης η οποία φένετε στο τοπογραφικό?

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 70
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καταρχήν είναι γήπεδο και όχι οικόπεδο.Για τη συνέχεια, δεν καταλαβαίνω που βρίσκεται τελικά η θέση στάθμευσης, στου γείτονα ?Για πες.

Link to comment
Share on other sites

Πράγματικά τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις όταν η αυθαίρετη κατασκευή, ολόκληρη ή τμήμα της, βρίσκεται εκτός ορίων γηπέδου ή οικοπέδου σύμφωνα με την υπόδειξη ορίων στο τοπογραφικό. Φαινόμενο όχι σπάνιο όταν οι όμορες ιδιοκτησίες είναι συγγενών.

Link to comment
Share on other sites

manolis gon έχεις δίκιο οτι είναι γήπεδο και όχι οικόπεδο.. η θέση στάθμευσης είναι στα όρια του γηπέδου και έχει φάει γύρω 70 πόντους από το δρόμο.. δεν έχει μπεί σε γειτονικό γήπεδο.

Link to comment
Share on other sites

Αν είναι αγροτικός δε θά'χει καθορισμένα όρια οπότε μια διευθέτηση με τους γείτονες να μην του φωνάζουν χρειάζεται.

Link to comment
Share on other sites

Σε εκτός σχεδίου μή άρτιο το οποίο έχει άδεια μικρής κλιμακας για περίφραξη (άρα έχει αδεια στο τικ των υπολογισμών), πώς βάζουμε τους συντελεστές για υπερβαση δομησης και καλυψης?? Μεγάλη απορία..

Link to comment
Share on other sites

Γήπεδο εκτός σχεδίου 5000τ.μ. κατατμήθηκε το 1979 σε δύο 2500τ.μ.. Το 1981 μηχανικάρα βγάζει οικοδομική άδεια με το συμβόλαιο των 5000τ.μ. Μπορώ να πώ ότι έχει οικοδομική άδεια έστω και αν είναι "μαιμού"? Η ο.α. αυτή δεν έχει ανακληθεί.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.