Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Τι ομάδα είμαστε;


ilias

Τι ομάδα είμαστε;  

1.168 μέλη ψήφισαν

  1. 1. Τι ομάδα είμαστε;


This poll is closed to new votes


Recommended Posts

Πάντως επειδή πάλι άρχισε να μυρίζει ψαρίλα και ανεξάρτητα του αν εμείς είμαστε άφραγκοι και ευρωτιμωρημένοι λόγω της αφραγκίας , η ουσία είναι ότι στην πρώτη αγωνιστική είχαμε πάλι τα γνωστά εγκλήματα .

Σε εμάς δεν δόθηκαν 2 πέναλτι και το 1 το πήραμε μέσω του βαρ , ενώ και τα δύο ήταν εμφανέστατα , ενώ στο Τηγάνι δεν δόθηκε πέναλτι στον αντίπαλο του γαύρου .

Ετσι έχουμε αλλοίωση της βαθμολογίας , με τον γαύρο αντί για 1 να έχει 3 βαθμούς και εμείς αντί για 3 έχουμε 1  .

Εχουμε παραπομπή του διαιτητή στο Τηγάνι , αλλά αυτό δεν λέει κάτι . Γιατί στο μέλλον πάντα οι καράδες δεν είναι δίπλα στον διαιτητή να του θυμίζουν που βρίσκεται .

Link to comment
Share on other sites

παντως, να παραδεχτουμε οτι ειμαστε "απιστευτοι"

Μεσα στις πρώτες δυο ωρες αποταν αρχισε η επίσημη εφαρμογη του ΒΑΡ

κατορθώσαμε,

1] να σουβλακοποιησουμε τον θεσμο

2] να διαλυσουμε  το συστημα, δειχνοντας στον διαιτητή "αλλες" φασεις...

[απο την ανακοινωση της ΚΕΔ]

"Τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής διαιτησίας βρίσκονται στη διαδικασία συλλογής λεπτομερών στοιχείων για όλα τα θέματα που αφορούν στη λειτουργία του συστήματος την 1η αγωνιστική της Superleague 1. Η διαδικασία αυτή αφορά σε όλους τους αγώνες, συμπεριλαμβανομένου και του αγώνα Ολυμπιακού-Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου υπάρχει συγκεκριμένη φάση που έχει ήδη συζητηθεί στα ΜΜΕ. Αναφορικά με αυτό το περιστατικό, η ΚΕΔ είναι σε θέση να ξεκαθαρίσει ότι τόσο ο διαιτητής της αναμέτρησης, όσο και οι διαιτητές VAR και AVAR, δεν κατέστη δυνατόν, λόγω τεχνικής δυσλειτουργίας, να έχουν τις σωστές εικόνες, που θα τους βοηθούσαν στη λήψη της απόφασης. Μόλις η διαδικασία συλλογής στοιχείων ολοκληρωθεί, θα δοθούν στη δημοσιότητα όλες οι απαραίτητες λεπτομέρειες, τόσο για το παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» και την επίμαχη φάση, όσο και για τους υπόλοιπους αγώνες. "

 

Ολως περιεργως, υπηρχε ξανα "τεχνικη δυσλειτουργια",  τοτε που χαθηκαν οι κασετες με τα επεισοδια σε βαρος του  Πλατανια..

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.