Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι ομάδα είμαστε;


ilias

Τι ομάδα είμαστε;  

1.168 μέλη ψήφισαν

  1. 1. Τι ομάδα είμαστε;


This poll is closed to new votes


Recommended Posts

ΠΑΟΚ

Για χάρη Του ανοίξαν οι τράπεζες την Κυριακή !!!!Ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να υπαχθεί στο άρθρο 44 γιατί είχε οφειλές προς το δημόσιο και όχι προς ιδιώτες.

 

 

δλδ επειδη ανοιξαν οι τραπεζες την κυριακη καταστρεψαμε το ελληνικο παοδοσφαιρο....

 

εμας δεν μας χαρισαν ΑΚΟΜΑ αχαχαχαχαχαχ

Link to comment
Share on other sites

@Αkius , Tα 21.000.000 Ε που χάρισαν στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι λίγα;

 

Κρατικές χορηγίεςΤον Οκτώβριο του 2006 ο σύμβουλος του ΟΠΑΠ και παλιό στέλεχος της ΕΠΑΕ, Μπάμπης Παυλόπουλος δήλωνε ότι η Πολιτεία έδινε 9 εκατομμύρια ευρώ για ατομικές χορηγίες στις ΠΑΕ, 6 εκατομμύρια στη Σούπερ λίγκα, ενώ διένειμε και 3 εκατομμύρια ευρώ από το ΠΡΟΠΟ. Μάλιστα, οι παράγοντες της Σούπερ λίγκας είχαν ζητήσει αρχικά χορηγία από τον ΟΠΑΠ 40 εκατομμύρια ευρώ ετησίως και φυσικά το αίτημα απορρίφθηκε. Η φετινή χορηγία του ΟΠΑΠ στη Σούπερ λίγκα για να ονομαστεί η διοργάνωση πρωτάθλημα ΟΠΑΠ αγγίζει τα 17 εκατομμύρια ευρώ, ενώ από 250.000 ευρώ θα εισπράξει όποια ομάδα φέρει το λογότυπο του οργανισμού στη φανέλα της. Συνολικά τα ποσά ανέβηκαν κατακόρυφα φέτος.

 

 

Τη σεζόν 2004-2005 ο ΟΠΑΠ έδινε 2,5 εκατομμύρια ευρώ στην ALPHA Δορυφορική για χορηγία πρωταθλήματος και διαφήμιση, ενώ από 300.000 ευρώ έπαιρναν οι ΠΑΟΚ, Άρης, Ηρακλής και ΟΦΗ, από 270.000 οι Ιωνικός και Ξάνθη, από 230.000 οι Πανιώνιος, Καλλιθέα, Κέρκυρα, Εργοτέλης και Χαλκηδόνα. Εκτός αυτών η συμφωνία με την ΕΠΑΕ ανερχόταν σε 2.000.000 ευρώ, με τον ΕΣΑΚΕ στις 500.000 ευρώ, με τις ομάδες τις Β' εθνικής σε 900.000 ευρώ, με τις ομάδες τις Γ' εθνικής σε 1.000.000 ευρώ και με την ΕΤ3 για την αγορά διαφημιστικού χρόνου στις μεταδόσεις των ομάδων της Γ' εθνικής σε 1.109.360 ευρώ. Όπως γίνεται αντιληπτό, χωρίς τον ΟΠΑΠ δύσκολα κινείται φύλλο στον ελληνικό επαγγελματικό αθλητισμό.

 

Κρατική χορηγία, όμως, δεν δίνει μόνο ο ΟΠΑΠ. Ο Παναθηναϊκός, που φέρει από το 2000 στη φανέλα του τη διαφήμιση του ΟΤΕ και της θυγατρικής Cosmote, λέγεται πως εισπράττει περίπου ένα εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας. Η ΚΑΕ Άρης θα εισπράξει φέτος 350.000 ευρώ για να διαφημίσει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ενώ πέρσι εισέπραξε 300.000. Στο παρελθόν ο ΠΑΟΚ διαφήμισε τα Ελληνικά Πετρέλαια με συμφωνία στη μέση της χρονιάς. Επίσης, αντί του ποσού των 518 εκατομμυρίων ευρώ πρόβαλλε τη Γενική Τράπεζα (μετοχικό ταμείο Στρατού), καθώς και την ΕΚΟ ΕΛΔΑ, επί Γούμενου, αντί του ποσού των 1,7 εκατομμυρίων ευρώ για δύο χρόνια. "Εύχομαι η συμφωνία που υπογράψατε να είναι θετική, κερδοφόρα και να αποτελέσει τη βάση για νέες επιτυχίες" είχε πει τότε ο υπουργός Ανάπτυξης Άκης Τσοχατζόπουλος. Ο Άρης έχει κατά καιρού διαφημίσει τη Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ) και το Λαϊκό Λαχείο.

 

 

 

Καλοπληρώτρια για κάποιες ΠΑΕ είναι και η ΕΡΤ. Για δύο χρόνια συμφωνία με τον Ολυμπιακό (2006-2008 ) βγαίνουν από το ταμείο 14,5 εκατομμύρια ευρώ. Λέγεται πως η προσφορά του ALPHA για την ίδια χρονική περίοδο δεν ξεπερνούσε τα πέντε εκατομμύρια. Τη σεζόν 2005-2006 οι ερυθρόλευκοι έπαιρναν από τον ALPHA 2,5 εκατ. ευρώ. Ο Παναθηναϊκός θα εισπράξει για την χρονική περίοδο 2007-2010 το ποσό των 16 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ο Άρης για τριετή συμφωνία, έως το 2009 θα εισπράξει 5,7 εκατομμύρια ευρώ. Η Ξάνθη και ο Αστέρας Τρίπολης θα εισπράξουν κάτι λιγότερα από δύο εκατομμύρια ευρώ από την κρατική τηλεόραση για φέτος.

Link to comment
Share on other sites

εγω για ποδοσφαιρο μιλαω αχαχαχαχαχαχ

 

 

και κατι για τον θειο...

 

οτι ο θειος ηρθε απο γερμανια που ηταν υπαλληλος και μεσα σε 5 χρονια ειχε φτιαξει τον ομιλο που τωρα υπαρχει λιγο πολυ το ξερουμε ολοι....οπως και απο που προερχονται τα λεφτα του υπαρχουν πολλες φημες....

 

την επεοχη εκεινη το λαδωμα στα κομματα γινταν με τα ΚΟΥΠΟΝΙΑ που αγοραζες απο καθε κομμα....εκεινη την εποχη βρηκε ο θειος το νεο τροπο να λαδωνει πολιτικους,,.,.

 

ηταν η εποχη του ξυστο....που φτιαχνονταν στην αμερικη και κερδιζαμε ολοι τα @@@@ μας....καθε μηνα ερχονταν στο τελωνειο μια κουτα με τα ξυστο που κερδιζαν τα μεγαλα ποσα....3 ανθρωποι ειχαν δικαιωμα να παραλαβουν το πακετο...ο θειος ο υιος του και μια κυρια που μου διαφευγει αυτη την στιγμη τονομα της.....

 

ετσι ο θειος για λαδωμα δωριζε ξυστο που κερδιζαν....ευχαριστω Μανο νασαι καλα παρε και ενα ξυστο που κερδιζει 15 μυρια.....

 

επισης οταν εκανε κομμα ο τωρα προεδρος της ν.δ εφυγαν σακουλες με χρηματα απο ομιλο και πηγανε στα καναλια για στηριξη της ΠΟΛ.ΑΝ....

 

 

αυτα τα ολιγα για τον θειο

Link to comment
Share on other sites

Να πληρώσουν όλοι.

- Για μένα ως ιδιώτης ή ως επιχειρηματίας

1. Θα ανοίξουν Κυριακάτικα οι τράπεζες;

2. Θα μου χαρίσει χρέη το δημόσιο ή κάποιος άλλος ιδιώτης.

3. Σκεφτείτε σαν εργαζόμενοι. Να σας χρωστάει λεφτά ο εργοδότης.

Οι ποδοσφαιριστές του ΆΡΗ χάσανε 4 εκ. ευρώ.

Ξεκολλάτε από το οπαδιλίκι , ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ είναι.

 

Mετά την ένταξη των Aρη, AEK και OΦH στο 44, αυτό έπαψε διά νόμου να ισχύει για τις αθλητικές ανώνυμες εταιρείες. Πριν από αυτές, με το νόμο αυτόν είχαν εξυγιανθεί εταιρείες όπως οι AΓET Hρακλής, όμιλος Kαμπά, Eskimo, η ναυτιλιακή εταιρεία ΔANE SEA LINES, ο Ξιφίας AE και πολλές άλλες...

Ναι αλλα δε βλεπω κανεναν να κοπτεται για τα χαμενα δεδουλευμενα των εργατουπαλληλων των υπολοιπων εταιρειων που εισηχθησαν στο 44 πριν απο τον ΑΡΗ και "εξυγιανθηκαν" οπως λες, παρα μονο, απο τοτε ακομα, γινεται τοσος ντορος για Κυζεριδηδες και σια που χασαν τα χρηματα τους...

Link to comment
Share on other sites

και κατι για τον θειο...

 

Ωραία η ιστορία.Πες μας τώρα κ μια για το Βαρδή κ το Γιάννη να πατσίσεις.Γιατί αν αρχίσω εγώ, κάτι τύποι σαν το aithilenio θα με βγάλουν τραμπούκο.

 

Φτου σας ρε!:D

 

Υ.Γ.:

H AEK είναι κουλτούρα, πολιτισμός και Βυζαντινή αριστοκρατία, μην την βάζετε στο στόμα σας κοκκινοπρασινοι ταλιμπαν με τους χοντρούς προέδρους

 

Να βάλω λοιπόν κ εγώ μια στάμπα με δικέφαλο αετό κ θα κερδίσω την προστασία του Κράτους?Σίγουρ θα γίνω ο μεγαλύτερος εργολάβος όλων των εποχών αν το κάνω!!!:lol:

 

Βλέπετε γιατί λέω ότι πληρώνουμε για τη χαρά των προσφύγων?:D

Link to comment
Share on other sites

Πάντως ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε διώξεις για δυσφήμιση του αθλήματος, ευρείας κλίμακας επεισόδια κλπ. Αν υπάρξουν καταδίκες χωρίς μετατροπή των διώξεων τότε μιλάμε για κόλαφο.

Link to comment
Share on other sites

εξαρταται τι ιστορια θελεις ζαβι....ξερω μια πουναι ακαταλληλη......ο αλλος εφυγε την ωρα της απολυτης χαρας....

 

επισης ξερω για τον δημητρη τον πετραλαια που ο υιος του καψουρευτηκε την γυναικα γνωστου δικηγορου....

 

γενικα απο ιστοριες αλλο τπτ....

Link to comment
Share on other sites

 

Να βάλω λοιπόν κ εγώ μια στάμπα με δικέφαλο αετό.

 

Εννοείται ότι θα κερδίσεις την προστασία του Κράτους.

Παράτα τους βαλκανοπιθηκους βάλε τον δικέφαλο αετο στην καρδιά σου και έλα στην οικογένεια μας.

Ελιτισμός και άρωμα Κωνσταντινούπολης.

Link to comment
Share on other sites

Παράτα τους βαλκανοπιθηκους βάλε τον δικέφαλο αετο στην καρδιά σου και έλα στην οικογένεια μας.

 

Κοίτα, εξαρτάται τί επιχειρήματα έχεις.Διότι αν με σαπίζεις στις σφαλιάρες καθημερινά, σίγουρα θα γίνω ό,τι ομάδα θες!:D

 

Εν πάσει περιπτώσει, akius, μην πεις ιστορία, δεν έχει κ πολύ νόημα, η ουσία του θέματος είναι να ανοίξει κ λίγο το μάτι όλών αυτών σαν το aithilenio που ξεχνάνε τα γεγονότα κ ξαφνικά το παίζουν πρωτοκλασάτοι φίλαθλοι.

 

Νομίζω ότι όλοι μαζί παρέα δεν γουστάρουμε βία στα γήπεδα.

 

Ο Ολυμπιακός δεν κέρδισε τίμια, κ αυτό είναι γεγονός.Τη βία δεν την έφερε ο Ολυμπιακός στα γήπεδα, τη φέραν όλοι παρέα, με πρωτοστάτες τους Βαρδινογιάννηδες.

 

@aithilenio:φίλε εσύ να ακούς τις φήμες των φίλων σου για τη ΝΟΠΟ κ μην ακούς κάποιον που μένει εκεί που έγιναν τα πάντα.Μπράβο, συνέχισε έτσι.Σε ευχαριστώ κ για τους χαρακτηρισμούς, πάντα μου άρεσαν οι πολιτισμένες συζητήσεις με ''κουμπωμένους'' βάζελους σαν εσένα, σας έχω φάει μια ζωή στη μάπα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.