Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Τι ομάδα είμαστε;


ilias

Τι ομάδα είμαστε;  

1.168 μέλη ψήφισαν

  1. 1. Τι ομάδα είμαστε;


This poll is closed to new votes


Recommended Posts

Τα 2 γκόλ την μπιλμπάο δουλεμένα στην προπόνηση.Δεν αφήνεις να βγάζουν σέντρες έτσι εύκολα.Ενδεικτικό της κούρασης-ανετοιμότητας των χάφ μας.  

Link to comment
Share on other sites

Επειδή ήμουν σε μια συγκέντρωση χτες δεν το είδα το ματς . Είδα τα γκόλ στο νετ και προφανώς έδειξαν και την διαφορά ποιότητας . Σέντρες ακριβείας στο δεύτερο δοκάρι όπου ερχόταν ο παίκτης που θα έβαζε το γκολ . Δουλεμένες πολύ . Στην ομάδα υπήρξε άγχος για την διαχείριση του ανέλπιστου 2-0 και εδώ χρειαζόταν να υπάρχει μεγάλος παίκτης που θα ηρεμούσε την ομάδα .

 

Από την άλλη οι μεταγγραφές φαίνεται να βγαίνουν και ίσως έχουμε την καλύτερη ομάδα στην μετά την Οικογένεια καταστροφική εποχή που έχουμε μπλέξει και αυτό θα είναι έργο Ουζουνίδη 100 % . Θα έπρεπε επειδή είχαμε και παλιά ομάδα προπονητή με τον Κυράστα , να τον φωνάξει για ένα 5ετές συμβόλαιο , ώστε να φτιάξει ομάδα με προοπτική χρησιμοποιώντας και τους νέους , ενώ είναι καλό που έχουμε και αρκετούς Ελληνες στην ομάδα .

 

Για τον νέο παίκτη , είχε πει κάποιος για τον Ρότσα τότε το μακρυνό 1975 . Παίκτης που έπαιξε στην Μπόκα , αποκλείεται να μην πιάσει ...

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ απόλυτα Βασίλη Πάντως χτες για 6 λεπτά , θα ήταν ένα καταπληκτικό τριήμερο για τις ελληνικές ομάδες (Ελλάδος και Κύπρου αν εξαιρέσουμε την ΑΕΚ Λάρνακας που επίσης έχασε με 3-1 αλλά για μένα έχει ελπίδες καλές ακόμα )  

Link to comment
Share on other sites

Ίκαρε, μη μου στεναχωρήσε. Άλλαξε επάγγελμα. Γίνε λογιστής ώστε να γράφεις σε άλλο φόρουμ. Εδώ σε μάθαμε και τρως πολύ καζούρα... ΥΓ.: Πως την παλεύεις με τόσες καρπαζιές; Χα χα χα... Έχεις πάθει ανοσία ε;

Link to comment
Share on other sites

Η ομάδα στάθηκε πολύ καλά και αδικείται από το αποτέλεσμα.. Ένα δεκάλεπτο black out και ήρθε η ζημιά.. Όπως και να έχει ήταν η πιο δυνατή ομάδα αντίπαλος και όχι καφενεία της Ευρώπης

 

 

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

 

xaxaa για κλάματα είσαι!

 

Πές οκ κάναμε το κλαρίνο μας, σείς περάσατε. Το να μειώνεις τον αντίπαλο που πέτυχε, δε κάνει την ήττα ευκολότερη...

 

Σκέψου το θετικο. Θα αφοσιωθείς στο πρωτάθλημα!!!

 

Υ.Γ. πάντως η Κύπρος πηγαίνει αεροπορία...Μείς δε βλεπω να μαζεύουμε βαθμους, ειδικα αν δε περάσει και η ΑΕΚ.

Edited by Kane
Link to comment
Share on other sites

Καλά ρε γαυράκια κερδίσατε στο 90φεύγα τους ανύπαρκτους και βγάλατε και γλωσσίτσα ? Και εκείνα τα 5 λεπτά καθυστερήσεις που τα είδε το κοράκι . Αρχίσαμε τα ρολογάκια πάλι αλά Παλοτάι ?  :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Έλεος βρε παιδιά , γιατί πρέπει να βλέπουμε πάλι τις φάτσες τους Μερικοί τους ζήσαμε και έχουμε και θύματα από αυτούς Άστους να πάνε στο αγύριστο και σιγά το αξιόπιστο άτομο η Δέσποινα , που την βάζετε  , θα ξεράσω Που έτσι και αλλιώς το έπαθα με το που την είδα Στην μνήμη του ξαδέρφου μου , αυτούς να πάνε στο καλό , αρκετό κακό κάνανε όσο τους είχαμε στο σβέρκο μας 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.