Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Από 28 σε 36 Δόσεις! (Ενημέρωση)


Recommended Posts

κοιτα μην το γελας......εχω αδειες που περιμενω να τις ριξω οταν ανοιξει το συστημα οχι τιποτα σπουδαια πραγματα κατι μικρης κλιμακας-ανακαινισης-ηχοπετασματων-αλλαγη οψεων-θερμομονωσης κτλ ....ο αλλος ηθελε να κανει μια ανακαινιση να εχει και αμοε ναναι τυπικος....μεχρι να βγει η αδεια περναγε 3μηνο στην καλυτερη....την ειχε κανει την ανακαινιση και αντε γεια αδεια.....

 

φανταζομαι μετα απο καμια 20αρια χρονια να μου λεει κανενας νεος συναδελφος....τι ηταν αυτες οι πολεοδομιες ? :grin: :grin:

 

:mrgreen: μακαρι....οπου στις πολεοδομιες εχουν ΤΡΕΛΑ νευρα...δεν απαντανε πλεον ουτε στα βασικα!!για να το δω το νεο συστημα...διοτι αν κρινω απο αυτο τωρα εχει καποια θεματακια!!

 

μπορεί να μ δείξει κάποιος το απόσπασμα που λέει ότι αλλάζουν οι δόσεις σε 36?γτ εγώ στη τροπολογία δεν έχω δει κάτι τέτοια στα άρθρα 49 κ 51 !

Κοιτα...στην παραγραφο 17 του αρθρου 49 λεει κατι...οχι οτι διευκρινιζει το 36 αλλα καταργει το προηγουμενο.Ισως και το 36 δεν ειναι οριστικο...

Link to comment
Share on other sites

λάθος μ !η τροπολογία γράφει διαγράφονται οι λέξεις 'εντός 30 μηνών για ακίνητα κατοικίας και' καθώς κ οι λέξεις 'για ακίνητα άλλης χρήσης' που αν εφαρμοστούν στο 4014 βγάζει ακριβώς το νόημα των 36 δόσεων για τα πάντα όλα!

Link to comment
Share on other sites

Ple , Οι ανακοινώσεις βγαίνουν όταν κάτι αλλάζει (επίσημα εννοείται) , δε βγαίνουν κάθε μέρα να λένε ότι "ούτε σήμερα άλλαξε κάτι".Μη τα θέλουμε όλα δικά μας.

 

 

 

 

Manolis gon, Σαφώς και έχεις δίκιο και δεν απαιτώ κάτι τέτοιο. Ωστόσο, θα μπορούσαν (όπως το κάνουν για άλλα θέματα) στην αρχική σελίδα του συστήματος δήλωσης αυθαιρέτων να υπάρχει μια προειδοποίηση ότι δεν έχει ενημερωθεί το σύστημα για την αλλαγή των 36 δόσεων. Είναι τόσο απλό.

 

 

Ασχολείται ένας άνθρωπος για 5 λεπτάκια και εκατοντάδες μηχανικοί δεν τρώνε ώρες ψάχνοντας και δεν απασχολούν και τους υπαλλήλους των ΤΕΕ και ΥΠΕΚΑ . Τόσο απλό νομίζω...

Edited by Ple
Link to comment
Share on other sites

Το θέμα δεν είναι μόνο να αυξήσουν τις δόσεις αλλά μάλλον να μειώσουν τα πρόστιμα γιατί με την τωρινή οικονομική κατάσταση είναι λίγοι αυτοί που θα ενταχθούν στην τακτοποίηση σε σχέση με αυτούς που θα ήθελαν.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 months later...

Καλησπέρα Σας,

Έχω κάνει ρύθμιση αυθαιρέτου την περιόδου οπού οι δώσεις ήταν 28 και όχι 34, έχω πληρώσει και την δεύτερη δόση. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν μπορώ να αλλάξω των αριθμό των δόσεων από 28 σε 34 και πως μπορεί να γίνει αυτό. Είδα στην τηλεόραση πως οι ομογενείς που έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα και έχουν προβεί σε ρύθμιση της κύριας κατοικίας τους θα πληρώσουν το 20% του ειδικού προστίμου αυθαίρετου, θα ήθελα να ρωτήσω εάν αληθεύει αυτό και ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να πληρώσω μονό το 20%(έχει καταβληθεί η δεύτερη δόση).

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.