Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Αγορά gps rover αξιοπιστία .


Recommended Posts

Γεια σας συνάδελφοι .

 

Ήθελα να μάθω τι γνώμη έχετε για promark 200 της ashtech το οποίο ειναι ενα rover αρκετά ευέλικτο , ξέρεται αν δέχεται UHF ώστε να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με base , (η rtk μεθοδολογία δίνει σφάλματα έως και 1,5 εκατ , αν κάνει fix , η ένταξη επομένως αποτύπωσης με total station θέλει προσοχή διότι το σφάλμα του 1,5 εκατ -2 εκατ στο egsa θα μεταφερθεί σε όλη την αποτύπωση, αν οι στάσεις δεν είναι οι κατάλληλες ) ήθελα να μάθω αν το συγκεκριμένο κάνει static , που δίνει πιο αξιόπιστες μετρήσεις .

 

τι γνώμη έχετε και για το stonex s9 προσφέρεται με UHF και σε συχνότητες l1,l2,l5 το οποίο έχει πλακέτα της trimble , και κάνει και για base σε πολύ καλή τιμή , είναι αξιόπιστο ;;;;

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Το promark 200 δεν θα το επέλεγα για εναν κ μονο λόγο...ότι συνδέεται με την κεραία με καλώδιο και όχι ασύρματα. Αν θέλεις να πάς σε περιοχές με ελιές και θές να σηκώσεις το στυλεό στα 3-4 m (δε σε νοιάζει να χάσεις και 10cm) τότε με το promark 200 είσαι καταδικασμένος.

Το στονεξ καλό φαίνεται απο χαρακτηριστικά αλλά θέλω να το δω κ απο κοντά να αποκτήσω ιδία άποψη.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.