Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Παράταση στη ρύθμιση αυθαιρέτων του Ν.4014/11 ως 14/9/2012


ΟΩΝ

Recommended Posts

1η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ

 

Παράταση στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την υπαγωγή στη ρύθμιση των αυθαιρέτων μέχρι και τις 30 Δεκεμβρίου 2011 έδωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, λαμβάνοντας υπόψη - όπως λέει- το αίτημα πολλών πολιτών.

 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΥΠΕΚΑ, «το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, λαμβάνοντας υπόψη το αίτημα πολλών πολιτών, παρατείνει την προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την υπαγωγή στη ρύθμιση των αυθαιρέτων μέχρι και τις 30 Δεκεμβρίου 2011».

 

Ενημέρωση: ΥΠΕΚΑ

 

 

 

3η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ

 

Νέα παράταση στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την υπαγωγή στη ρύθμιση των αυθαιρέτων(Α' Φάση) μέχρι και τις 14 Σεπτεμβρίου 2012

 

και

 

στην προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών που προβλέπονται στο δεύτερο εδάφιο της παρ. 3 του άρθρου 24(Β' Φάση) έως και 31 Δεκεμβρίου 2012

 

Ανακοίνωση ΥΠΕΚΑ: http://www.ypeka.gr/...&language=el-GR

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Επίσης, ερώτημα είναι μέχρι πότε πάει η προθεσμία της πρώτης δόσης, μετά την παράταση, και αν αφορά και προηγούμενες αιτήσεις.

Link to comment
Share on other sites

μην ανησυχείται ... μεχρι το 2015 εχουμε χρόνο να τακτοποιήσουμε τα πάντα... ή μήπως είπα λιγο!

Link to comment
Share on other sites

Ο τρόπος που ορίτικε η αρχική προθεσμία και ο τρόπος που άρχισαν και θα συνεχίσουν πιθανότατα να δίνονται οι παρατάσεις (λίγο-λίγο) είναι ένα ωραίο δειγμα νοοτροπιών που θα μας έχουν φέρει στα χάλια που ήμαστε.

Το κράτος λέει: Ας βάλω 1 μόνο μήνα προθεσμία για να βιαστούνε, αν και είναι σίγουρο (και το ξέρουν όλοι) οτι θα δώσω παρατάσεις με το τσουβάλι. Εδώ για του ημιυπαίθριους έδωσα 1.5 χρόνο. Φτιάχνω λοιπόν έναν νόμο στα πρόχειρα να προχωράει το πράγμα κουτσά-στραβά και βλέπουμε. Θα βγάζω και κάθε τόσο τίποτα ερωταπαντήσεις.

Παρεπιπτόντως: Τί νομική ισχύ έχουνε οι ερωταπαντήσεις του ΥΠΕΚΑ; Έχουνε την όποια ισχύ έχουνε οι εγκύκλιοι;

 

Μιλάμε για ένα κράτος παίκτη-πόκερ που δίνει προθεσμίες που 100% δεν πρόκειται να τηρηθούν. Προκειται για ένα κράτος που ούτε τον εαυτό του παίρνει στα σοβαρά, ούτε έχει την απαίτηση να το πάρουν οι πολίτες στα σοβαρα.

Edited by gez
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Επίσης, ερώτημα είναι μέχρι πότε πάει η προθεσμία της πρώτης δόσης, μετά την παράταση, και αν αφορά και προηγούμενες αιτήσεις.

 

Τελικά οι δηλώσεις που έγιναν τον Νοέμβριο μέχρι πότε μπορούν να πληρώσουν την 1η δόση ή την εφάπαξ πληρωμή;

Οι δηλώσεις του Δεκεμβρίου πληρώνουν 1η δόση μέχρι τέλος Ιανουαρίου;

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.