Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για τους φακέλους της Πολεοδομίας


banskoboy

Recommended Posts

Προκαταρκτική εξέταση διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προκειμένου να διερευνηθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες κατέληξαν στην... ανακύκλωση δεκάδες φάκελοι από το αρχείο της Πολεοδομίας.

 

Ηδη δόθηκε εντολή να διεξαχθεί έρευνα κατά τη διάρκεια της οποίας θα εξεταστεί εάν τελέστηκαν τα αδικήματα της υπεξαγωγής εγγράφων και της παράβασης καθήκοντος. Αναμένεται να κληθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι υπάλληλοι προκειμένου να διαπιστωθεί εάν προκύπτουν σε βάρος τους ποινικές ευθύνες. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από δημοσίευμα του «Α» την περασμένη εβδομάδα. Οι φάκελοι κατέληξαν στα χέρια της Υπηρεσίας Ανακύκλωσης την Τρίτη 15 Νοεμβρίου και στη συνέχεια πολτοποιήθηκαν! Ηταν φάκελοι που βρίσκονταν στο ισόγειο του κεντρικού κτίριού, στην οδό Μανουσογιαννάκη, προκειμένου να παραληφθούν από τον αρμόδιο υπάλληλο και να μεταφερθούν στη Θέρμη. Είχαν φτάσει στα κεντρικά, για να εξυπηρετηθούν πολίτες, έπειτα από αίτημα των ιδίων. Αφού έγινε η δουλειά των πολιτών, έπρεπε να επιστρέψουν στη θέση τους, στη Θέρμη. Ωστόσο έπειτα από «κακή συνεννόηση», όπως υποστηρίζουν τόσο οι υπάλληλοι της Πολεοδομίας όσο και οι υπάλληλοι της Υπηρεσίας Ανακύκλωσης, οι φάκελοι κατέληξαν στους σάκους της ανακύκλωσης...

 

Πηγή: http://www.ageliofor...=1&artid=119999

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.