Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Μετά τις ερωταπαντήσεις.... τώρα και το διαφημιστικό σποτ!!!


Recommended Posts

Πρόταση σεναρίου για το σήκουελ της διαφήμισης: ο ευτυχής πεθερός στήνεται σε ουρές και υφίσταται απίστευτη ταλαιπωρία για να βρει τα σχέδια της άδειας. Είναι τυχερός και τα βρίσκει. Μετά ο μηχανικός ελέγχει το ακίνητο του ευτυχή συμπέθερου, το οποίο είναι δεκαετίας 70 με άδεια που "υπόκειται εις μελλοντικόν έλεγχον" και τη βρίσκει ... μπάχαλο. Του υπολογίζει το πρόστιμο. Ο πεθερός στο τσακ γλιτωνει το εγκεφαλικό. Σκέφτεται ότι φταίει ο μηχανικός και πάει σε άλλους 2 μηχανικούς, όλοι όμως του λένε λίγο πολύ τα ίδια.

Επειδή είναι νοικοκυραίος άνθρωπος (φαίνεται από τα σεμεδάκια στο σαλόνι) αποφασίζει ότι θα το δηλώσει, οπότε ξαναπαίρνει τηλέφωνο τους τρεις μηχανικούς και ζητάει ... προσφορές αμοιβής (οσάν να απευθύνεται σε αλουμινάδες).

Παρόλο που ο πρώτος μηχανικός είναι αγαπημένο ανηψούδι του και ο δεύτερος είναι έμπειρος και φερέγγυος, διαλέγει τον τρίτο γιατί είναι φθηνότερος.

Στο μεταξύ όμως του έχει έρθει το χαράτσι της ΔΕΗ, το ΤΕΒΕ του κόβει κι άλλο από τη σύνταξη, η κόρη του μένει άνεργη, η γυναίκα του βγαίνει σε εφεδρεία και τελικά αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί να πληρώσει ούτε το παράβολο.

Και το σήκουελ τελειώνει με την ίδια σκηνή (καφεδάκι στο σαλόνι με τον γαμπρό) και τον πεθερό να λέει: "γαμπρέ μου, αυτό το σπίτι θα γίνει δικό σας με κληρονομιά, κούφια η ώρα. Μάζευε λεφτά από τώρα για το φόρο. Αυθαίρετο ξεαυθαίρετο, αυτό έχω".

 

 

+1000 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ακριβώς αυτό. Προσυπογράφω συνάδελφε...

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 43
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πες του πως για να το σώσει πρέπει να το δηλώσει...

Ψτττττττ αγαπούλα πες του πως δεν παίζει μία..........και σιγά μην το χάσω, αντε γεια

Link to comment
Share on other sites

Πες του πως για να το σώσει πρέπει να το δηλώσει...

Ψτττττττ αγαπούλα πες του πως δεν παίζει μία..........και σιγά μην το χάσω, αντε γεια

Προσιχι μόνου μι χάσουμι του παλ'κάρ' !!!!

Link to comment
Share on other sites

Βρέθηκαν τυφλοπόντικες συνάδελφοι που ανέλαβαν την συνέχιση των εργασιών,

 

Συνάδελφε συμφωνώ σε όλα όσα γράφεις, μια παρατήρηση έχω απλά στην παράθεση: λαδοπόντικες και όχι τυφλοπόντικες! Την έχω χρησιμοποιήσει αυτή την έκφραση κι εγώ πρόσφατα και θεωρώ ότι είναι μάλλον πιο δόκιμος σαν όρος. :grin:

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

λαδοπόντικες και όχι τυφλοπόντικες! Την έχω χρησιμοποιήσει αυτή την έκφραση κι εγώ πρόσφατα και θεωρώ ότι είναι μάλλον πιο δόκιμος σαν όρος. :grin:

Τυφλοπόντικες που δρούν υπόγεια και σκάβουν τον λάκκο σε πολλούς άξιους συναδέλφους και σε αγαστή συμφωνία με τους λαδοπόντικες από τις πολεοδομίες. Οι τελευταίοι χρόνια τρώνε ροχάλες από παντού (ακόμα και από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, τους πολιτικούς προϊσταμένους τους και από διεθνείς οργανισμούς οτι είναι πρώτοι σε διαφθορά μαζί με τους εφοριακούς) και λένε οτι ψιχαλίζει. Συμμορία είναι και τώρα πάνε να λερώσουν και εμάς. Περιμένετε λίγο και θα δείτε σκηνές απείρου κάλους στις πολεοδομίες. Οι δε πολιτικοί εκμεταλλεύονται την αγωνία για το αύριο των άνεργων συναδέλφων που θα κάνουν την βρώμικη δουλειά.

Link to comment
Share on other sites

''Συνάδελφε, εγώ προσωπικά δεν έχω καμία μύγα. Τις άδειες κλπ τις μούντζωσα πριν 20 χρόνια και δόξα τω Θεώ στράφηκα σε άλλες περιοχές της ειδικότητάς μου. Και σε πληροφορώ οτι είμουν πολύ καλός στον ΓΟΚ και στατικά, λόγω οικογενειακών παραδόσεων και είχα κάνει μεγάλα κτίρια, σε βαθμό που οι συμφοιτητές μου με μακάριζαν (αυτοί βέβαια δεν είχαν την βοήθεια της οικογένειας όπως εγώ, άρχιζαν άγνωστοι από το Μηδέν). Δεν ήθελα όμως να αυτοεξευτελίζομαι στην Πολεοδομία και να με ευτελίζει και αυτή. Εγώ ακολούθησα τις επιλογές μου και δεν παραπονούμαι. Στον χώρο μου έχω ένα κάποιο όνομα. Έχω δηλώσει παραίτηση αιτιολογημένη και όχι αόριστη, από πέντε (5) επιβλέψεις σχετικά μεγάλων κτιριακών. Βρέθηκαν τυφλοπόντικες συνάδελφοι που ανέλαβαν την συνέχιση των εργασιών, για ένα ψίχουλο τυριού. Τα αυθαίρετα δεν με αγγίζουν και ούτε έχω οικονομικό συμφέρον απ΄αυτά. Λυπάμαι όμως που οικονομολόγοι, συνταγματολόγοι πετάν το τυράκι και δεν βλέπετε τη φάκα.''

 

 

Συνάδελφε συγχαρητήρια για το έργο σας αλλά με όλο το σεβασμό είστε εκτός θέματος...

 

Δεν το βρίσκετε λίγο αναξιοπρεπές, με υπεροπτικό τρόπο, να προσβάλλετε τους συναδέλφους, που καθημερινά ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ να έρχονται σε επαφή με αυτήν την άθλια προχειρότητα του Υπουργείου;

Όλοι έχουμε δει τη 'φάκα', αλλά θα πρέπει να σας ενημερώσει κάποιος οτι για κάποιους συναδέλφους η ενασχόληση με τα αυθαίρετα αυτό το διάστημα είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΕΣΟΔΟ.

Εσείς είχατε τις επιλογές σας, άλλοι μηχανικοί όμως συνάδελφε δεν έχουν καμία άλλη για χίλιους δυο λόγους (αξιοκρατία, υπευθυνότητα, κ.α.).

 

Αν θέλετε να φιλοσοφούμε και να στρουθοκαμηλίζουμε αυτό είναι το μόνο εύκολο...Το δύσκολο είναι να βάλεις το χέρι στο βόθρο και να τον καθαρίσεις... αυτό παλεύουμε όλοι εδώ στο foroum, με τις παρεμβάσεις μας στο υπουργείο , με τις ερωτήσεις μας.... με τον τρόπο του ο καθένας.

 

Άλλωστε και βιοποριστικό να μην είναι, είναι κάτι που αφορά τη χώρα συνάδελφε και είναι υπόθεση όλων, όποιες και να είναι οι επιλογές του. Οπότε, αν θέλετε να βοηθήσετε, μπορείτε να στείλετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σας στο ΥΠΕΚΑ και να επιτρέψετε στους υπόλοιπους να κάνουν τη δουλεία τους.

Edited by NEADERTAL
  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

θα συμφωνησω με το εκτος θεματος

 

αλλα συναδελφε το προβλημα ειναι το πως αντιμετωπιζεται ο μηχανικος απο τους γυρω του

και αυτο νομιζω οτι σχολιαστηκε (και απο μενα πριν) και οχι το γιατι και ποιοι οι λογοι που τον οδηγουν να "βαλει το χερι στο βοθρο και να τον καθαρισει"

 

θα το ξαναπω ...κλεφτες μας ανεβαζουν φοροφυγαδες μας κατεβαζουν και μας εχουν καταντησει (θελουν τουλαχιστον) κλητηρες!

Edited by fear1976
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.